E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın, tedbirlerle sakinleşti---

Altın, tedbirlerle sakinleşti

Altın, tedbirlerle sakinleşti
17 Şubat 2020 - 10:21 borsagundem.com

Altın fiyatları ölümcül korona virüsün ekonomi üzerindeki etkilerini gidermek için uygulamaya koyulan teşvik tedbirleri ile sakin seyretti

Altın fiyatları, salgının yayılma hızına ilişkin farklı değerlendirmelerin olduğu bir ortamda, yatırımcıların dikkatlerini ülkelerinin ekonomilerini desteklemek için uygulamaya koydukları teşvik tedbirlerine çevirmeleri ile birlikte yatay bir seyir izledi.

Spot altın, Cuma günü yüzde 0,5 yükseldikten sonra fazla değişmeyerek Singapur saasti ile 13:09'da ons başına 1.583,03 dolar civarında yatay seyretti. Fiyatlar geçen hafta yüzde 0,9 arttı.

Diğer değerli metallerden, spot gümüş yüzde 0,7 yükselerek ons başına 17,8628 dolar çıkarken, platin yüzde 0,4 değer kazanarak ons başına 969,49 dolara ve paladyum yüzde 0,5 prim yaparak ons başına 2.447,18 dolara yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Keleşoğlu19 Şubat 2020 19:41

    Takim gol atamıyor paylaşmYi bilmiyor pas atılıyor adamın arkasına pas geriye hep neden çünkü genç yok çünkü adamlar kendi mevkilerinde oynamıyor kaybetmekten korkuyor ama kazanmak için mücadele yok aldıkları para gökdelen oynadıkları gecekondu deniz 10 numara oynamalı Hasan Ali yerinde sağda genç adam ortada da genç koşan adam Emre'nin bu takımda işi yok zayıf oynamalı Kadıoğlu oynamalı ozan yedeğe Tolga ön libero ve saha markaji hücumda adam markaji defansta oyna kaybetsende önemli değil