E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın fiyatlarında düşüş sürdü---

Altın fiyatlarında düşüş sürdü

Altın fiyatlarında düşüş sürdü
28 Eylül 2017 - 08:20 borsagundem.com

Altın fiyatları, Trump'ın vergi reformunun açıklanması sonrası dolardaki yükselişin etkisiyle düşüşünü sürdürdü

Altın fiyatları, ABD Başkanı Donald Trump'ın vergi indirimi planını açıklaması ve bunun sonucu doların, Hazine tahvil faizlerinin ve hisse sentlerinin yükselmesinin etkisiyle düşüşünü üçüncü güne taşıdı ve yaklaşık beş haftanın en düşük seviyesine indi. Palladyum, Çarşamba günü 2001'den bu yana ilk kez platin fiyatlarını geçti ve bu seyrini sürdürdü.

Spot altın yüzde 0.2 düşerek ons başına 1,280.50 dolar ile 25 Ağustos'tan bu yana en düşük seviyesini görmesinin ardından Singapur saati ile 12:47'de 1,281.05 dolara geldi.

Metal, Fed Başkanı Janet Yellen'ın kademeli faiz artışlarının uygun politika duruşu olduğunu söylemesinin ardından gelen iki gün boyunca yüzde 2.1 değer kaybetti.

ABD para biriminin 10 önemli para karşısındaki seyrini gösteren Bloomberg Dolar Spot Endeksi, Çarşamba günkü yüzde 0.6 çıkışın ardından yüzde 0.2 daha yükseldi ve 10 haftanın en yüksek kapanışına yöneldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)