E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın 2 ayın en düşüğüne yakın---

Altın 2 ayın en düşüğüne yakın

Altın 2 ayın en düşüğüne yakın
06 Aralık 2017 - 09:46 borsagundem.com

Altın, yatırımcıların ABD'deki vergi reformunun etkilerini değerlendirmesiyle iki ayın düşüğüne yakın seviyelerde tutundu

Altın, yatırımcıların ABD'deki vergi reformunun etkilerini değerlendirmesi ve dikkatlerin Fed'in sıkılaştırma sürecine yönelmesiyle iki ayın düşüğüne yakın seviyelerde tutundu.

Spot piyasada işlem gören altın, Bloomberg fiyatlarına göre Singapur saatiyle 12:30'da ons başına 1,266.76 dolar seviyesinden işlem gördü. Değerli metal Salı günkü işlemlerde 1,261.04 dolar ile 6 Ekim'den beri en düşük seviyesine geriledi.

Senato ve Temsilciler Meclisi, vergi reformuna ilişkin tasarının birleştirilmesi için çalışmaya başlayacak. Söz konusu düzenleme ile kurumlar vergisi ve gelir vergisinde indirime gidilmesi hedefleniyor.

Singapur'da Phillip Futures stratejisti Simon Teo, piyasadaki beklentinin vergi reformu konusunda gelişme kaydedilmesi yönünde ve böyle bir durum doların lehine olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)