E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltılı masa öncesi Akşener, Genel İdare Kurulu'nu topluyor---

Altılı masa öncesi Akşener, Genel İdare Kurulu'nu topluyor

Altılı masa öncesi Akşener, Genel İdare Kurulu'nu topluyor
29 Eylül 2022 - 17:48 borsagundem.com

İYİ Parti lideri Akşener, altılı masa toplantısı öncesi yapılacak toplantıda, GİK üyeleri ve milletvekillerinin, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi başta olmak üzere, ülke gündeminde öne çıkan siyasi başlıklarla ilgili fikrini alacak.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'nin yeni yasama yılı açılışı ve pazar günkü altılı masa toplantısı öncesi kurmaylarının siyasi gündemde öne çıkan başlıklara ilişkin fikirlerini dinleyecek.

Edinilen bilgiye göre Akşener, yarın Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya gelecek. Siyasi gündemde öne çıkan başlıkların ele alınacağı toplantıda, ekonomideki gelişmeler de değerlendirilecek.

Akşener, GİK üyeleri ve milletvekillerinin, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi ile diğer siyasi partilerin bu yöndeki çalışmaları başta olmak üzere, ülke gündeminde öne çıkan siyasi gelişmelerle ilgili görüş ve düşüncelerini dinleyecek.

Toplantının gündeminde, 3. Olağan Kongre takvimi de yer alıyor. Toplantıda, kongreye hazırlık çerçevesinde ilçe ve il kongrelerinin başlatılması kararı alınması bekleniyor.

Akşener'den flaş açıklama: Yavaş veya İmamoğlu'na itirazımız olmaz

 

Akşener'den TCMB'nin faiz indirimi kararına tepki

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.