E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAlternatif Menkul’de Attila Penbeci dönemi---

Alternatif Menkul’de Attila Penbeci dönemi

Alternatif Menkul’de Attila Penbeci dönemi
29 Mayıs 2018 - 12:11 borsagundem.com

Alternatif Bank’ın iştiraki Alternatif Menkul Değerler A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine sektörün tecrübeli isimlerinden Attila Penbeci atandı.

Yaklaşık bir yıl önce Tacirler Yatırım ile yolları ayıran Attila Penbeci molaya son verdi. Sektörün deneyimli ismi Penbeci’nin yeni adresi Alternatif Menkul Değerler.

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İştirakimiz Alternatif Menkul, hem ticari, hem de bireysel müşterilerimizin yatırım ve finansman ihtiyaçlarına özel çözümler sunma açısından önemli ve tamamlayıcı bir role sahip. Önümüzdeki dönemde iştiraklerimiz ile birlikte gerçekleştireceğimiz büyüme yolculuğunda Sayın Attila Penbeci’nin tecrübe ve bilgi birikimiyle önemli katkı yaratacağına inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.”

Atilla Penbeci ise Alternatif Menkul'un sermaye piyasalarında 20 yıldan uzun süredir faaliyet gösteren köklü bir kurum olduğunu belirtirken "Alternatif Bank ve iştirakleri olarak yaratacağımız sinerji ile ortak hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Attila Penbeci kimdir?
Lisans eğitimini Ontario Queen’s Üniversitesi’nde, MBA derecesini ise Kanada’daki Mc Gill Üniversitesi’nde tamamlayan Attila Penbeci, 1994 – 2003 yılları arasında çeşitli banka ve finans kurumlarının sermaye piyasaları bölümlerinde yöneticilik görevlerinde bulundu. 2003 yılında katıldığı Ak Yatırım’da 2009 – 2014 yılları arasında Genel Müdür olarak görev yapan Penbeci, 2014 – 2017 yılları arasında Tacirler Yatırım’da  Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendi.

Alternatif Menkul Değerler A.Ş. hakkında:
1997 yılında Alternatif Bank'ın iştiraki olarak kurulan Alternatif Menkul Değerler A.Ş. (Alternatif Menkul), Sermaye Piyasaları mevzuatı çerçevesinde faaliyet gösteren kısmi yetkili bir aracı kurum. Alternatif Menkul pay piyasaları, borçlanma araçları ve para piyasalarında işlem aracılığı, sınırlı saklama ve kurumsal finansman alanında verdiği halka arz hizmetlerini sunmakta.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)