E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAltay kalecisini bayrak direğiyle yaralayan şahıs tutuklandı---

Altay kalecisini bayrak direğiyle yaralayan şahıs tutuklandı

Altay kalecisini bayrak direğiyle yaralayan şahıs tutuklandı
29 Kasım 2022 - 10:38 borsagundem.com

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Göztepe-Altay maçında Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'i köşe gönderiyle yaralayan şüpheli şahıs, kasten öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanacak

Pazar günü İzmir'de oyanan Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Göztepe-Altay derbisi istenmeyen olaylar sonrası tatil edildi. Olaylar sırasında köşe gönderini yerinden sökerek Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e saldırarak yaralayan şüpheli Mehmet Nihat A. tutuklandı.

İzmir Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Nihat A'nın cumhuriyet savcısınca ifadesi alındı.

Mehmet Nihat A'nın burada "Kendimi kaybettim, alkollüydüm. Ne yaptığımı hatırlamıyorum." diyerek kendini savunduğu öğrenildi.

Şüpheli Mehmet Nihat A'nın, kalecinin hayati bölgesi olan kafasının arkası ve ense kısmına öldürmeye elverişli bir silahla birden fazla kez vurduğu ve eylemine çevresindeki kişilerin engellemesi üzerine son vermek zorunda kaldığı yönünde görüş bildiren cumhuriyet savcılığı, şüpheliyi "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Hakim, şüpheli Mehmet Nihat A'nın tutuklanmasına karar verdi.

Olay

Gürsel Aksel Stadı'ndaki müsabakada Altay tribünlerinden Göztepe seyircilerinin olduğu bölüme fişek atılması sonucu yaralananların olduğu ihbarı üzerine 2 ambulans sahaya girmiş, müsabaka 22. dakikada durmuştu.

Bu sırada bir Göztepe taraftarının, köşe gönderini alarak Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e vurmasının ardından müsabaka tatil edilmiş, çıkan olaylarla ilgili 21 kişi gözaltına alınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yunus29 Kasım 2022 15:40

    Her stadda ağza alınmayacak küfürler ediliyor,maçlar sportif olmaktan çıktı,seyirciyi yasaklayacaksın.Bu gidişle insan bile öldürür bu canavarlar.

  • AHMET ÖZBİLEN29 Kasım 2022 14:46

    Resmen adam katilllik yapmış.ha birisini silahla öldürmüssün ha  sopa ile ikiside aynı bence.buna ibretlik olsun diye 30 sene ceza verin bakın bir daha birisi yapabiliyormu.

  • Mucise Reis : )29 Kasım 2022 14:35

    Ne kadar saçma bir durum... Bu kişi önce hapis, sonrada stadlara girmesi yasaklanması lazım. Böyle saçma sapan bişe olabilir mi? kafasına göre ona buna saldıran kontrolsüz ruh hastası bir tip. Tutuklanmasa bile psikoterafi programı düzenlenmiş uymasının zorunlu olması lazım. uymaz ise hapis cezasına dönmesi lazım durumun. keyfine göre fiziksel şiddet uygulamakda nedir ? insana bunu yapan kedi köpek gördüğünde neler yapıyor acaba. psikolojık  sıkıntılı bir zat

  • ALİ KODUŞ29 Kasım 2022 11:08

    fazla hapis yatmaz iyi halden sebert bırakılır.