E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanya'yı 'Nadia' fırtınası vurdu---

Almanya'yı 'Nadia' fırtınası vurdu

Almanya'yı 'Nadia' fırtınası vurdu
31 Ocak 2022 - 08:27 borsagundem.com

Almanya'nın liman kenti Hamburg'da etkili olan "Nadia" fırtınasında bir kişi hayatını kaybetti. Şiddetli fırtınada balık pazarı sular altıda bırakırken, tren ve feribot seferleri iptal edildi.

Almanya'nın kuzeyinde etkili olan fırtına nedeniyle bir kişi yaşamını yitirdi. Brandenburg eyalet polisi, Berlin 50 kilometre güneybatısında bulunan Beelitz'de şiddetli fırtınada seçim afişinin düşmesi sonucu bir kişinin öldüğünü açıkladı.

Hızı saatte yaklaşık 130 kilometreye varan ve "Nadia" adı verilen fırtına nedeniyle ülkenin kuzeyinde hayatı olumsuz etkilendi. İtfaiye ekiplerinin gece boyunca yıkılan ağaçlar, uçan çatılar ve devrilen inşaat araçları nedeniyle yoğun mesai harcadığı ifade edildi.

Alman Meteoroloji Dairesinden (DWD) yapılan açıklamada, fırtınanın bu akşam saatlerinde etkisini yitireceği aktarıldı. Ancak DWD ülkenin güneyinde bulunan Alpler'de çarşamba gününe kadar bir metreye varan kalınlıkla kar yağabileceği uyarısında bulundu.

İlk merkez Almanya: TOGG'dan Avrupa adımı!

 

ABD'nin doğusu şiddetli kar fırtınasına teslim oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)