E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanya'dan ilaç temini için halka imece çağrısı---

Almanya'dan ilaç temini için halka imece çağrısı

Almanya'dan ilaç temini için halka imece çağrısı
18 Aralık 2022 - 15:48 borsagundem.com

Almanya salgın hastalıklar, personel eksikliği ve ilaç sıkıntısıyla mücadele ediyor. Alman Tabipler Birliği Başkanı Reinhardt, ilaç temini için halkı imece usulüyle birbirine yardım etmeye çağırdı.

Almanya'da artan grip vakaları, RSV solunum yolu virüsü salgını, Kovid-19 salgını, personel eksikliği ve ilaç sıkıntısı, sağlık sistemini krizin eşiğine getirdi.

Alman Tabipler Birliği Başkanı Klaus Reinhardt, Tagesspiegel gazetesine verdiği demeçte, bazı ilaçları temin etmekteki darboğaza dikkat çekerek halkı imece usulüyle birbirine yardım etmeye çağırdı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Numanunalmis18 Aralık 2022 23:39

    Başlık şöyle olsa diyecek yoktu Almanya'da ilaç temini için halka imece çağrısı. Bir n harfi sizi ne hallere soktu

  • xyz18 Aralık 2022 22:11

    bizim başımızda cumhur ittifakı oldukca bu ülkenin bileğini kimse bükemez.

  • Mehmet18 Aralık 2022 22:02

    Almanyada raflar bos, ilac bulunamıyor,sokaklar evsiz insanlarla dolu,dagdaki kurtlar ve ayilar sehirlere indi, herkes soğuktan oluyor ... Turkiye kina yakip kendi aclarini,sefilleklerini unutabilir..! ya ne acınası bir toplum ve medya var..ulkeni sefaletini anlatmak yerine sürekli baska ülkeler ile ilgili yalan haber üretiyorlar...

  • Tufan 18 Aralık 2022 19:41

    Ooo bizim burada öyle birşey istese sağlık bakanı ne Reis ne akparti ne mhp sövülmedik adam bırakmazlardı kör muhalefetimiz. Ama o çok özendikleri milleti köle olarak göndermek istedikleri almanya olunca sesleri çıkmıyor. Siz ülkemize kurban olun utanmazlar.

  • N unalmis18 Aralık 2022 18:59

    Evlat Z kusagimisin Almanya ilaç temini için halkına çağrı yaptı diye yazsaydın ya dan eki kimden almanyadan anlam olarak düşün sanki ilaç Almanya'dan temin edilecektir anlamı çıkmaz mı?Türkçeyi katlettiniz zaten

  • AHMET ÖZBİLEN18 Aralık 2022 22:13

    Herkesi senin gibi cahil mi sandık.gayet açık yazı.seni okutan öğretmenin gözü kör olmasın hemi.

  • Numanunalmis e Öğrt.18 Aralık 2022 17:14

    Haberin veriliş biçimi cerpik imece isteyen ilaç sıkıntısı çeken Almanya başlık sanki bir başka ülke almanyadan ilaç istiyormuş gibi veriliyor ya Türkce bilmiyorsunuz yada kasıtlı yapiyorsunuz

  • ALİ KODUŞ18 Aralık 2022 22:14

    Haydi be ordan  zavallı seni  milleti senin gibi bilgisiz cahil kör mü zannettin.

  • Hadi bakalım18 Aralık 2022 17:49

    Sen şimdi emekli öğretmensin öyle mi? Üstelik bir de "Türkçe öğretmeniyim" dermişsin! Bak emekli amca, başlığı oku ve analizini birlikte yapalım. Çağrı kimden? Almanya'dan. Niçin ilaç temini için. Kime? Halka. O halde bu borsa gündemin başlığında 'çerpik' ne var? Benim sana tavsiyem emekli bir öğretmen olarak önce imlayı öğren.