E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlmanya'da yine tribün skandalı---

Almanya'da yine tribün skandalı

Almanya'da yine tribün skandalı
05 Kasım 2014 - 01:30 borsagundem.com

Galatasaray'ın Dortmund'a 4-1 mağlup olduğu karşılaşmada tribündeki Galatasaray taraftarları sahaya meşale ve patlayıcı attı, maç iki kez durdu

İlk olarak 51. dakikada sarı kırmızılı tribünlerden sahaya atılan havai fişekler nedeniyle hakem maçı durdurup anons yaptırdı. Bu sırada takım kaptanları Selçuk ve Melo, tribünlerin önüne gidip taraftarlara 'sakin olun ve sahaya yabancı madde atmayın' çağrısında bulundu

Dortmund'daki Signal Iduna Park'ta oynanan karşılaşma, Galatasaraylı taraftarların sahaya yabancı madde ve meşale atmaları nedeniyle 2 kez durdu.

Yapılan uyarılara rağmen durmak bilmeyen fanatik taraftarlar, 86. dakikada Dortmund tribünlerine meşale ve havai fişek attı. Alman taraftarlar olaya büyük tepki gösterirken kısa süre içerisinde güvenlik görevlileri o bölgeye müdahale ederek çıkan yangını söndürdü.

Borussia Dortmund-Galatasaray maçında futbol ve skordan çok, sarı kırmızılı taraftarların çıkardığı olaylar konuşuldu.

Daha önce de Anderlecht maçında olay çıkması nedeniyle UEFA'nın Galatasaray'a çok ağır bir para cezası vermesi bekleniyor.


Galatasaraylı fanatikler sahaya yanıcı ve yabancı madde atmayı maçtan sonra da sürdürdü. Hakemin bitiş düdüğünün ardından sahaya onlarca meşale ve havai fişek atıldı.

Fanatiklerin taşkınlıkları bunlarla da bitmedi. Maç sonunda Dortmund tribünündeki Alman taraftarlara saldırıp kavga ettiler.







Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)