E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanya'da enerji fiyatlarına toplumsal tepki endişesi---

Almanya'da enerji fiyatlarına toplumsal tepki endişesi

Almanya'da enerji fiyatlarına toplumsal tepki endişesi
24 Eylül 2022 - 14:58 borsagundem.com

Almanya'da artan enerji fiyatlarının toplumsal olayları körüklemesinden endişe ediliyor


Almanya'da Federal Kriminal Dairesi (BKA), artan enerji ve gıda fiyatları ile nedeniyle iç güvenliği bozacak toplumsal olayların baş gösterebileceği konusunda uyardı.

Tagesspiegel gazetesinin BKA kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Almanya'da nüfusun önemli bir kısmının, siyasi kararlar nedeniyle varlıklarının tehdit altında olduğunu hissetmeleri durumunda Kovid-19 tedbirlerine karşı yapılan protestolara benzer bir durum beklenebileceği ifade edildi.

BKA'nın kurum içi yazışmalarında artan enerji ve gıda fiyatlarının toplumsal olayları körükleyebileceği buna göre önlemler alınması istendiği belirtildi.

Yazışmalarda, radikal grupların mevcut krizi kendi amaçları doğrultusunda kullanma girişimleri olabileceği uyarısında bulunuldu.

BKA'nın kurum içi yazışmalarında Kovid-19 salgınıyla mücadele politikalarına karşı düzenlenen protestolara benzer gösteriler ve suç eylemlerinin beklendiğine işaret edildi.

Almanya zordaki enerji devi Uniper'i kamulaştırdı

 

Almanya'da ÜFE rekor kırdı

 

Almanya'da enerji faturaları yüzde 1200 arttı: İsyan etti!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Öneri güleni26 Eylül 2022 08:28

    Hadi bakalım şimdi nolceeek umarım diyerlerinde de top yekün bir ayaklanma olur veee Başkan putin sağ olsun . Gösterdi tüm görmezlerse insan haklarının olmadığını

  • fatih24 Eylül 2022 19:37

    adamlar bilinçli çünkü . şimdi eve 525 tl elektirik faturası gelmiş ve ne oluyor bile diyemiiyorum çünkü mallaşmışız.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILKOÇ25 Eylül 2022 15:31

    TAM BİR HAİNSİN BE.ORTALIĞI KARIŞTIRMAKTAN BAŞKA BİR AMACIN YOK SENİN.BEN ALMANYA DA YAŞIYORUM.BU SENE TAM 15 KAT DOĞALGAZ FİYATLARI ARTTI GELDE BURDA YAŞA BAKALIM ÜLKENİMİZİ NASIL KÖTÜLÜYORSUN .

  • ALİ YILDIRIM24 Eylül 2022 23:28

    sen mal isen bizene kardeşim gerçekten mal imisin.dünya dan kopuk bir care.bak avrupada doğalgaz ücretleri 15 kat arttı bizim hükümetimiz doğalgazı süspanse edip % 80 ödüyor biz ike % 20 ödüyoruz.avrupa bunu yapmıyor.o zaman elektrikiği kullanma.millet ittifakı gelse sana belişmi verecek.o zaman hem elektrik hemde doğalgaz faturan 10 katlayacak.bu seferde millet ittifakına rusya taviz vermeyecektir.

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ24 Eylül 2022 17:08

    İKİ ÜÇ AY SONRA BEN ALMANYA DA EKONOMİK KRİZ AYAKLANMALARINI ALMANYA BEKLİYORUM.HÜKÜMET DAHİ DÜŞECEK.DİYECEKLER Kİ BİZE NE ABD BİZENE NATO BİZE NE UKRAYNA BİZ KENDİ REFAHIMIZA BAKARIZ DİYECEKLER.