E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanya: Hiç olmadığı kadar hızlı aşıya sahip olacağız---

Almanya: Hiç olmadığı kadar hızlı aşıya sahip olacağız

Almanya: Hiç olmadığı kadar hızlı aşıya sahip olacağız
13 Ağustos 2020 - 10:58 borsagundem.com

Korona virüs aşısını geliştirme konusunda iyimserliğini koruyan Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn, önümüzdeki aylarda ancak en kötü gelecek yıl bunun gerçekleşmesini umduğunu belirtti

Salgına karşı aşı geliştirme konusunda zamanla yarış devam ederken Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn, bu konuda ‘iyimser’ olduğunu söyledi.

ZDF televizyonuna konuşan Spahn, “Önümüzdeki aylarda ya da kesinlikle gelecek yıl içinde bir aşı olabileceği konusunda iyimserim” dedi.

Kesin bir zaman vermeyen Spahn, insanların ne sıklıkla aşı olması gerektiğini veya bağışıklığın ne kadar kalıcı olacağını söylemenin henüz mümkün olmadığını vurguladı.

Spahn, “Ancak söyleyebileceğimiz tek şey, hepimizin birlikte çalışması sayesinde - araştırmacılar, bilim insanları, halk - muhtemelen insanlık tarihinde hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde aşıya sahip olacağız" ifadelerini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz gün dünyanın ilk korona virüs aşısı için onay verildiğini açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika13 Ağustos 2020 12:11

    Almanlar doğru konuşuyor, bulacağı aşı kullanılır. Rus aşısını kobay olmak isteyenler kullansın test sonuçlarına katkısı olur.