E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlmanya bu transferi konuşuyor---

Almanya bu transferi konuşuyor

Almanya bu transferi konuşuyor
23 Mayıs 2022 - 08:30 borsagundem.com

Erling Haaland'ın satışı sebebiyle eli rahatlayan Borussia Dortmund, Stuttgart'ın yıldız golcüsü Sasa Kalajdzic için Bayern Münih ile transfer savaşı veriyor.

Borussia Dortmund, ezeli rakibi Bayern Münih ile VfB Stuttgart'ın golcüsü Sasa Kalajdzic'i transfer etmek için krşı karşıya geldi. Bundeliga devlerinin transfer savaşı, Almanya'da en çok konuşulan konu oldu.

Erling Haaland sonrası Ruhr temsilcisi, Robert Lewandowski sonrasında da Bavyera ekibi 24 yaşındaki forveti gözüne kestirdi. Stuttgart'ın Avusturyalı futbolcusu için 25 milyon euro talep ettiği belirtildi. Ayrıca, Bayern Münih'in bu transferi 20 milyon euro bandında bitirmek istediği de eklendi.

Sasa Kalajdzic Bavyera ekibine daha temkinli

Transferde son kararı Avusturyalı futbolcu verecek. Alman basınında, Sasa Kalajdzic'in Bayern Münih'e katılmanın kendisi için doğru hamle olup olmayacağı konusunda şüpheleri olduğu belirtildi.

24 yaşındaki oyuncu, Robert Lewandowski'nin gelecek sezon takımda kalması durumunda forma şansı bulma şansının düşük olduğunu düşünmekte ve o yüzden Bavyera ekibine daha temkinli yaklaşmakta. Bu gelişmeler eşliğinde, Kalajdzic'in Borussia Dortmund'a bir adım daha yakın olduğu söylendi.

Bu sezon Stutgart ile 15 maça çıkan Avusturyalı forvet 6 gol 2 asistlik bir performans ortaya koydu. Ayrıca Kaljdzic, Alman temsilcisinde forma giydiği maçlarda 1220 dakika sahada kalabildi.(Bild)

Beşiktaş maçı sonrası Erling Haaland bombası!

Barcelona'dan Erling Haaland transferi için görüşme

Haaland babasının takımıma gidiyor

Haaland dünya devinin aklın sınırlarını zorlayan teklifini reddetti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)