E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlman turizmcilerden Türkiye'nin Kovid-19 önlemlerine tam not---

Alman turizmcilerden Türkiye'nin Kovid-19 önlemlerine tam not

Alman turizmcilerden Türkiye'nin Kovid-19 önlemlerine tam not
21 Temmuz 2020 - 13:20 borsagundem.com

Almanya'dan İzmir'e gelen 35 turizm profesyoneli, Türkiye'nin tatil beldelerinde alınan korona virüs önlemlerine tam not verdi, Touristik Aktuell redaktörü Gürtler, Türkiye'nin İtalya ve İspanya'dan daha az güvenli olduğu görüşüne katılmadığını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, SunExpress iş birliğiyle düzenlenen İzmir Kuşadası Tanıtım Gezisi’ne katılan 35 Alman turizm profesyoneli, Türkiye’nin turizm alanında uygulamaya koyduğu yeni tip korona virüs tedbirlerine hayran kaldı. Almanya’nın önde gelen turizm acenteleri, tur operatörleri ve turizm yazarlarından oluşan ekip, program kapsamında İzmir ve Aydın’ın turistik destinasyonlarında konaklayıp ‘Safe Tourism’ uygulamalarını yerinde görme imkanı buldu

İTALYA DAHA GÜVENLİ DEĞİL

Almanya’nın ünlü turizm dergisi Touristik Aktuell’in şef redaktörü Matthias Gürtler, salgının tüm dünyada etkili olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: “Türkiye bu konunun üstesinden çok iyi geldi. Çok mantıklı tedbirler alınmış. Türkiye’de güvenle tatil yapılabilir. AB ülkelerinin Türkiye’ye seyahat kısıtlamasının bir an önce kaldırılacağını umuyoruz. Türkiye’deki korona virüs riski, İspanya’daki veya İtalya’daki riskten daha büyük değildir. Döndüğümüzde sadece dergide değil, sosyal paylaşım sitelerinde de Türkiye’deki güvenli tatil imkanını anlatacağız. “ Türkiye’deki Kovid-19 önlemlerini çok iyi bulduğunu dile getiren Almanya’daki kurumsal seyahat bürolarından Holzapfel’in yetkilisi Bastian Wipfler de “Avrupa’nın birçok noktasında olmayan ateş kontrolünü burada gördüm. AB Konseyi seyahat kısıtlaması listesinden Türkiye’yi çıkarmalı. Alman vatandaşlarının Türkiye’de tatil yapma talebi var” dedi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ENAYİ21 Temmuz 2020 14:31

    adamlar salak değil bizdeki herşeyin göstermelik yapıldığını anlamayacak kadar burdan dediklerine bakmayın bedava yiyip içtiler alaka tavan ülkelerine gidince anlatacaklar gerçekleri 

  • Mucise Reis ;)21 Temmuz 2020 13:40

    Ucuz... Gücenli... Yanavı haklarına ve hukuka saygılı... dil sorunu hemen hemen yok...özgürsünüz... canınızı yakacak tehditler ve saldırganlık yok.... sokakda gece 3 de gezersin karışan yok.... paran 6 - 7 - 8 - 9 - 1 0 a katlanıyor.. deniz var, güneş var, eğlence var, disko var, tarih var, yok yok  bir çok avrupa ülkesinde yapabildiğinin fazlasını yapacağın, kendini çok önemli ZENGİN hissedeceğin lüks hayat var... Böyle cennet ülke varsa, bende TL ile gidip aynı imkanları yaşamak isterim... İngilizler malum x markez zincirinde, elektronık eşya alıyor ucuz ucuz diyorlar. konserve yiyecekler, hazır sandviçler, Kendi ülkesinde parası ile elde edemediği herşeylere sahipler... bu durumda bile turizm usd getirmiyorsa, ben beceriksizleri görevden alın derim.