E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlman polisinden Beşiktaş'a şok---

Alman polisinden Beşiktaş'a şok

Alman polisinden Beşiktaş'a şok
08 Temmuz 2014 - 01:42 borsagundem.com

​Beşiktaş’ın Almanya kampında oynayacağı ikinci hazırlık maçı Alman polis makamlarınca iptal edildi

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Gutersloh şehrine bağlı Marienfeld bölgesinde sürdüren siyah beyazlıların 9 Temmuz Çarşamba (yarın) günü oynayacağı SV Rödinghausen maçı Alman polisi tarafından güvenlik gerekçesi ile iptal edildi.

Daha önce seyircisiz olacağının duyurusu yapılmasına rağmen SC Verl maçına gelen ve tel örgülerin arkasından maçı seyreden taraftarların taşkınlık yaptığını gerekçe gösteren Alman polis makamları ikinci maçı iptal etti.

Konu ile ilgili kulüp tarafından yapılan resmi açıklama şu şekilde:

"Futbol Takımımız’ın 9 Temmuz Çarşamba günü SV Rödinghausen ile oynayacağı hazırlık maçı güvenlik gerekçesiyle yerel makamlarca iptal edilmiştir.

Geçtiğimiz sezon öncesi, Berlin yakınlarında gerçekleştirilen birinci hazırlık kampını takiben oynanan St. Pauli maçında yaşanan tribün olaylarının ardından, Almanya’da seyircimiz ile hazırlık maçı oynama şansını yitirdiğimiz Almanya yerel makamları tarafından Kulübümüze bildirilmişti. Bu doğrultuda hazırlık kampı çalışmalarını yürüten Kulübümüz, otelle yaptığı anlaşmada antrenman sahasında yapılacak maçlara taraftar alınmayacağı konusunda uzlaşma sağlamıştı. 

6 Temmuz Pazar günü SC Verl ile Almanya kampında oynadığımız ilk hazırlık maçında, takımlarını hiç bir yerde yalnız bırakmayan taraftarlarımız, daha önce duyuru yapılmasına rağmen bu yasağa uymamışlardır.

Taraftarlarımızın, sahaya geliş ve gidişlerde yollara çeşitli yazılar yazması ve otel önündeki yolu meşaleler yakarak kapatmasını fırsat bilen bazı Alman vatandaşları polise şikayetlerde bulunmuştur. Bunun üzerine Almanya güvenlik güçlerinin, Kulübümüze sözlü olarak tebliğ ettiği karar doğrultusunda Beşiktaşımız’ın 9 Temmuz Çarşamba günü oynamayı planladığı SV Rödinghausen maçı iptal edilmiştir.

Taraftarlarımızın, resmi internet sitemizden yapılan uyarılara dikkat edeceğine ve bundan sonra kulübümüzü bu gibi zor durumlarda bırakmayacaklarına inanıyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)