E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlman Bakan Rusya'da alay konusu oldu---

Alman Bakan Rusya'da alay konusu oldu

Alman Bakan Rusya'da alay konusu oldu
19 Şubat 2023 - 19:21 borsagundem.com

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Münih Güvenlik Konferansı'nda Rusya'da alay konusu oldu. Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev, “Avrupa’yı bu kadar cahil insanların yönetmesi komik” ifadelerini kullandı

Moskova’nın Ukrayna konusundaki tutumunu 360 derece değiştirmesinin Dünyayı mutlu edeceğini söyleyen Baerbock’un sözlerini kişisel Telegram kanalında değerlendiren Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Almanya Dışişleri Bakanı’nın 360 derecelik dönüşün ne anlama geldiği hakkında hiçbir fikri olmadığına dikkat çekti.

Beaebock’un sarf ettiği sözleriyle ilk kez gülünç duruma düşmediğini hatırlatan Zakharova, “Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock en azından bir ilkokul dersi öğrenmezse, onun yönetimi altında Almanya’nın dış güvenliğinin uzun vadede sağlamanın hiçbir yolu yok” ifadelerini kullandı.

Baerbock, Münih’teki konuşmasında Rusya ve Almanya’yı karşılaştırmış, Berlin’in tarafsızlığını korumayı bırakıp Kiev’e silah sağlamaya başlayarak politikasını 360 derece değiştirdiğini söylemişti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de Ukrayna politikasını 360 derece değiştirmesi gerektiğini belirten Alman Dışişleri Bakanı, bu şekilde tüm dünyayı mutlu edeceğini, aksi halde Ukrayna’nın güvenliğininin uzun vadede sağlamanın imkansız olduğunu vurgulamıştı.

Baerbock, konuşması sırasında Ukrayna’nın toprak tavizlerine karşı çıkarken, “İşgal altındaki bölgeleri geri vermesi bu savaşı teşvik etmek anlamına gelir. Almanya buna izin vermeyecektir” dedi.

Medvedev: Avrupa’yı cahiller yönetiyor

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitry Medvedev, Alman Dışişleri Bakanı Baerbock’un sözlerini değerlendirdiği yazısında, “Avrupa’yı bu kadar cahil insanların yönetmesi komik” ifadelerini kullandı.

(Gazetemru.com)

Rusya hipersonik füze üretiminde hız kesmiyor

Bir yılda Rusların hayatı nasıl değişti?

Macron'dan garip açıklama: Rusya yenilsin ama ezilmesin

ABD: Çin, Rusya'ya silah verebilir

Almanya 'kolay vize'yi uygulamaya alıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANS DÜNYASI20 Şubat 2023 10:12

    Bunlar zengin ve züppeler zenginlik adete kudurtuyor.kaynakları tek tek kesilince çıldırıyorlar.her gecen gün daha gelecekte kötüye gidecekler ileride başlarına çok büyük belaların geleceğini düşünmekteyim.

  • E.g.20 Şubat 2023 06:00

    RUSYA'NIN 360 DERECE DÖNÜŞÜ SAVAŞ ÖNCESİ BAŞLANGIÇ NOKTASIDIR YANİ SAVAŞI HİÇ BAŞLATMAMIŞ GİBİ KONUMA GELECEK UKRAYN'DA YIKTIĞI YERLERİ UKRAYNA ADINA YENİDEN İNŞA EDECEK GÖÇ EDEN İNSANLARIN DÖNÜSÜNÜ SAĞLAYACAK ÖLDÜRDÜĞÜ İNSANLAR İÇİN TAZMINAT ÖDEYECEK VS VS

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL20 Şubat 2023 10:01

    Sen kafayımı yedin.Abd suriye de libya da ırak ta yemen de lübnan da milyonlarca insanı katletti bir tane tazminat verdimi. Keşke olmasa idi.ukrayna malesef emperyalistlerin tuzağına düştü nato ya gireceğim sevdası ile ülkesi yerle bir oldu bu ülkenin eski haline gelmesi için 50 sene gerek ve trilyonlarca da dolar bunu kimse vermez.

  • Enteresan 20 Şubat 2023 07:23

    Allah seçerek yaratıyor :)))

  • Zafer 107120 Şubat 2023 00:48

    Amerika işin içindeyse savaş bitmez İran ırak savaşı 8 yıl sürdü kimse kazanamadı daha sora çok yıpranmış ırak Amerika kendisi işgal etti sebep nükleer silah yalani

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA19 Şubat 2023 23:28

    Almanya ve japonya abd nin köle devletlerinden olup, hiç bir askeri güç olmaları yasaklanmıştır.abd izin vermeden nefes dahi alamazlar.

  • Kaçan Grup 19 Şubat 2023 21:54

    ukrayna hakkı olan tüm topraklarını geri alacak, kırım dahil. batı ülkeleti %100 ukrayna'nın arkasında duracak.

  • Keklik20 Şubat 2023 07:04

    Rusya kabile devletidir

  • NUSRET ALİBEYSOY19 Şubat 2023 23:11

    Nasıl alacaklar .Amma bilgisiz birisin.Rusya bu öyle bir kabile devleti değil.Rusya diyor ki yenileceğimizi hissetiğimiz anda dünya küle çeviririz.Bunun şakası olurmu.

  • Mucise Reis : )19 Şubat 2023 21:07

     360 = aynı yer demek :D ...Bir daire çiziyorsun. Daire başlangıç noktasından  bitiş noktası olarak aynı yere geliyor bu 360 oluyor :D  90 derece.. 180 derece dese tamam. 360 hakkaten diplomatik rezillik boş olmuş

  • ALİ KODUŞ19 Şubat 2023 21:43

    Neden rezillik olsun tüm dünya rusya nın üzerine acımasızca cullanır iken.ukrayna nato konusunu çıkartmasa asla rusya saldırmaz 3 şehri ve kırım ı da kayıp etmez idi.ne güzel refah içinde yaşıyorlar idi.

  • fafa19 Şubat 2023 21:04

    Bu szleri birisinin söylemesi gerekiyordu.

  • AHMET ÖZBİLEN19 Şubat 2023 20:41

    bence de haklı.tüm avrupa abd nin kölesi olmuş abd hepsini isteği gibi kullanmakta karşı gelenleri de iktidardan uzaklaştırıyor.Zaten almanya da askeri oluşum yasak silah yapması da abd nin kontrolü altına olduğu bilinmektedir.eğer öyle olmasa sanayide üstün olan almanya neden bir tane süper savaş uçağı ve helikopret üretemiyor üretemezlerrrrrrrrrrrr.