E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAliyev'den kritik Ermenistan açıklaması---

Aliyev'den kritik Ermenistan açıklaması

Aliyev'den kritik Ermenistan açıklaması
11 Ekim 2020 - 15:30 borsagundem.com

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın sivilleri hedef almasına ilişkin, "Azerbaycan tarafı tüm bunlara layıkıyla cevap verecek." ifadesini kullandı.

Ermenistan'ın sivilleri hedef almasına ilişkin Aliyev açıklamasında ifadeler şu şekilde:

"Ermenistan ateşkesi ihlal etti ve Gence'deki sivillere roket attı. Bu bir savaş suçu ve Cenevre Sözleşmelerinin ağır bir ihlalidir.

Roket saldırısı Ermenistan'ın Vardenis bölgesinden yapıldı. Sonuç olarak 41 Azerbaycanlı sivil öldürüldü ve 200'den fazla kişi yaralandı. Ermeni tarafının amacı kurtarılan bölgeleri yeniden işgal etmektir.

Ermenistan'ın askeri ve siyasi liderliği suçlarından sorumludur. Azerbaycan tarafı tüm bunlara haysiyetle cevap verecek!
 
Rus arabuluculuğundaki görüşmelere saygısızlık ve Ermeni faşizminin bir başka tezahürü. Bu aşağılık işler Azerbaycan halkının iradesini asla bozamaz!"

Çavuşoğlu'ndan Lavrov'a: Ermenistan'ı uyarın!

Dışişleri Bakanlığı, Ermenistan'ı şiddetle kınadı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bbb2411 Ekim 2020 17:07

    Bizim bu kadar desteğiniz var, Azeri kardeşlerimiz bize doğalgazı kaç dolardan veriyor acaba? inşallah kötü günde Türkiye, iyi günde başkaları olmaz.

  • Yeni yaklaşım11 Ekim 2020 17:00

    Ermenistan başbakanı, savunma bakanı ve genel kurmay başkanını gıyaplarında Azerbaycanda en az 3 suçla yargılayıp haklarında kırmızı bültenle yakalama kararı çıkarılmalı.

  • fafa11 Ekim 2020 15:42

    Topraklarınızı silah zoruyla kurtarabilirseniz,ne ala ;yoksa normal şartlarda topraklarınızı kurtaramazsınnız.Rusya ikinizin de galip gelmesini istemez,sürüncemede kalmasnı ister.Rusya barış istemez.Rusya'nın izin verdiği yere kadar geldiniz,bu iş bitti.