E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAliyev: Karabağ'da 13 köy daha Ermeni işgalinden kurtarıldı---

Aliyev: Karabağ'da 13 köy daha Ermeni işgalinden kurtarıldı

Aliyev: Karabağ'da 13 köy daha Ermeni işgalinden kurtarıldı
23 Ekim 2020 - 18:27 borsagundem.com

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azeri ordusunun Dağlık Karabağ'ın 13 köyünün daha işgalden kurtarıldığını açıkladı.

Twitter hesabından açıklama yapan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Muzaffer Azerbaycan ordusu Hocavend ilinin Dolanar ve Bünyadlı, Cebrail ilinin Dağ Tumas, Nüsüs, Helefli, Minbaşılı ve Veyselli, Zengilan ilinin Venedli ve Mirzehesenli köylerini işgalden kurtardı. Yaşasın Azerbaycan ordusu. Karabağ Azerbaycan'dır" ifadelerini kullandı.

Aliyev, Gubadlı ilinin Zilanlı, Kürt Mahrızlı, Muğanlı ve Alakurşak köylerinin de Ermenistan'ın işgalinden kurtarıldığı müjdesini verdi.

Uzun yıllardır çözüm bekleyen Dağlık Karabağ'daki çatışmalar, 27 Eylül'de yeniden alevlenmişti. İki ayrı ateşkes mutabakatına rağmen taraflar, askeri faaliyetlere ara vermeden devam ediyor.

Azerbaycan ordusu, 27 Eylül'de başladığı operasyonda, 3 kent merkezi, 3 kasaba ve 130'dan fazla köy ile bazı önemli tepeleri Ermenistan'ın işgalinden kurtarmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serok agopyan23 Ekim 2020 22:30

    YİĞİT ERMENİSTAN ORDUSU 30 SENE SONRA KARABAĞI TEKRARDAN GERİ ALACAĞINI TAHMİN EDİYORUM,HEM DE HİÇ SAVAŞMADAN.

  • Erol g.23 Ekim 2020 21:56

    YAĞIŞLI HAVALAR BAŞLAMADAN KARABAĞIN TAMAMI KURTARILMALI ASKERLERE YAĞMURLUK/VERİLMELİ KIŞLIK GİYECEKLERİ TESLİM EDİL MELİ KAYBOLURSA/YIRTILIRSA HEMEN YENİSİ TEMİN EDİLMELİ MERMİ TORBALARI ŞU GEÇİRMEZ OLMALI SU/YIYECEKLEŔİ DÜZENLİ SAĞLANMALI MORALLERİ EN YÜKSEK SEVİYEDE TUTULMALI

  • Uyan23 Ekim 2020 21:51

    Her yeri köyu kasabayi ermenilere kapatırmışsınız ...anlasilan maymun gozunu acti ....sen kac yildir o koltukta oturuyorsun....2003 ten beri neredesin sen...vucudun kanser olmus deman ariyorsun