E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAliyev: Ermenistan tazminat ödeyecek---

Aliyev: Ermenistan tazminat ödeyecek

Aliyev: Ermenistan tazminat ödeyecek
12 Kasım 2020 - 12:44 borsagundem.com

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, işgalden kurtarılan Karabağ’da, Ermenistan’ın meydana getirdiği zararı uluslararası mahkemeye taşıyacaklarını söyledi. Aliyev, "Ermenistan verdiği zarar için tazminat ödeyecek" dedi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, askeri yetkililerle yaptığı toplantıda, Ermenistan’ın Karabağ’da neden olduğu zararın, uluslararası mahkemeye taşınacağını söyledi.

Verilen zararı "vandalizm ve askeri suç" olarak ifade eden Aliyev, “Kurtarılan topraklarda, konutlar, okullar, hastaneler, kamu binaları, tarihi anıtlar, atalarımızın mezarları ve camilerde dahil binaların yüzde 99'u yıkılıyor. Ermenistan verdiği zarar için tazminat ödeyecek” dedi.

Ateşkesi bozarlarsa bedelini öderler

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metehan Altay13 Kasım 2020 00:29

    Biri şu cahil cühela sürüsü Ermenilere başkalarının gazına gelip komşusuna ihanet etmenin bir fayda sağlamayacağını anlatsın. 1.dunya savaşında bir arkadaşın yukarda dediği gibi yemek yediğiniz kaba pislediniz, sonucu sürgün oldu,Daha hesabı sorulmadı,katlettiginiz masum çoluk çocuk, yaşlıların.....

  • E:S12 Kasım 2020 16:46

    serok agopyan sen PKK lıhayınlardansın anlaşılan.

  • serok agopyan12 Kasım 2020 13:55

    ne tazminatı .tazminat mazminat vermiyoruz.babayı alırsınız.olsa dükkan sizin.

  • YEDİĞİ KABA YAPANLAR12 Kasım 2020 15:00

    agop senin d...nden şırıngayla kan alırız. hem saldırın. milletin anasını ağlatın. sivil yerleşim yerlerini bombalayın. gece uyuyan bebekleri ihtiyarları kadınları katledin savaş suçu işleyin sonra hem suçlu hem güçlüsünüz. size kısaca ; ELİ KANLI KATİLLER  DENİR.  TAZMİNAT ödeseniz bile bu kadar katlettiğiniz insanların günahını nasıl çekecekisiniz? Siz manyakmısınız oğlum? insan komşusuna saldırır öldürmeye kalkar mı ? Sizi osmanlı padişahları saraylarında vezir başvezir sadrazam yaptı. osmanlı türk düşmanlığı yapıp türklerden bir tane sadrazam bile yapmadı. sarayın balını kaymağını siz yediniz. sonra yediğiniz kaba pislediniz. taşnak hınçak yasa dışı örgütlerini kurup erzurum da ığdır da katliamlar yaptınız. 1970 lerde asala yı kurup TÜRK DİPLOMATLARI katlettiniz..siz ne ayaksınız oğlum.. sizle daha işimiz bitmedi..TÜM KATLİAMLARINIZIN HESABINI  VERECEKSİNİZ. 

  • Aks1512 Kasım 2020 14:57

    O zaman ulkene defol git

  • Türkler Sokaryan12 Kasım 2020 14:44

    Ödersiniz ödersiniz. Hiç merak etmeyin

  • AA12 Kasım 2020 14:38

    Halen konuşacak yüzünüz varmı babayı aldınız gerisi yolda geliyor vahşetin evlatları