E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAliyev: Ermenilere silah gönderenlerin listesi bende---

Aliyev: Ermenilere silah gönderenlerin listesi bende

Aliyev: Ermenilere silah gönderenlerin listesi bende
26 Ekim 2020 - 11:52 borsagundem.com

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, "Ateşkes isteyenler Ermenistan'a silahlar gönderiyor. Listesi bende var. Ateşkesi isteyen niye silah gönderir" dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, dün anlaşmaya varılan ateşkesin ardından Azerbaycan'a yeni saldırılarda bulunan Ermenistan yönetimine tepki göstererek "Ateşkes isteyenler Ermenistan'a silahlar gönderiyor. Listesi bende var. Ateşkesi isteyen niye silah gönderir" açıklamasında bulundu.

Aliyev, "Biz esirlerin, cenazelerin değiştirilmesi için ateşkese razı olduk. Ermenistan birkaç dakika geçtikten sonra ateşkesi bozdu" ifadelerini kullandı.

Aliyev'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde

- Ermenistan destekçileri size diyorum. Kurtarmak istiyorsanız Ermenistan devletine söyleyin ki çıksın topraklarımızdan. Bir sözünüzle çıkar.

- Ermenistan'ın 252 tankı imha edildi, 53 tankı ele geçirildi. 6 adet S-300 sistemi imha edildi. Soruyorum, nereden geliyor bunların parası?

Ermenistan yürürlüğe girer girmez ateşkesi ihlal etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif26 Ekim 2020 15:28

    başta dostumuz rusya,fransa ,israil ve amerika silah yardımı yapıyor.bu da gayet doğal.hristiyan  tabiiki hristiyana yardım edecek neye müslüman azerbaycana yardım etsinlerki.burada azerbaycan nın hiç ses etmesine hakkı yok çünkü haksız.

  • Bika26 Ekim 2020 13:06

    Savaş yaparken her ülke başka bir ülkeden destek almakta. Fransız Ermenileri 30 yıl önceki savaşta da silah sevkiyatı yapmıştı, kargo uçakları Türkiye havaalanını kullanarak. Azerbaycan'da İsrail'den 1.5 milyar dolarlık silah aldı.

  • Pala26 Ekim 2020 12:24

    Haydar gardaş, laf değil iş yap. Savaş mikrofon başında değil meydanda kazanılır, patlat tankı füzeyi, bak nasıl geliyorlar masaya. Az daha gayret edin, aman vermeyin Ermenilere. 30 yıldır Türk'ün boynu bükük ermenilere yenildiginiz için

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU26 Ekim 2020 12:06

    sayın başkan sendeki küçük hava araçların ismi İTİ KOVAN  imiş ya bizi koça oğlanların ismi nedir söylermisiniz ismini

  • Düşünce 26 Ekim 2020 12:01

    Hileli oyun peşindeler demek ki. Onden ateşkes de, arkadan yiginak yap, boşluğu bulduğunda saldır taktiği bence