E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Şen hastaneye kaldırıldı---

Ali Şen hastaneye kaldırıldı

Ali Şen hastaneye kaldırıldı
26 Mayıs 2014 - 20:11 borsagundem.com

Geçen hafta torununu kaybeden Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen hastaneye kaldırıldı

Geçen hafta torunu Alp Ali Şen'i Şile'de UTV arazi aracıyla geçirdiği trafik kazasında kaybeden eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen "kontrol amaçlı" hastaneye kaldırıldı.

Torunun ölüm haberini Kosova'da alan ve uçakla apar topar İstanbul'a dönen Ali Şen, cenazede ayakta durmakta zorlanıyordu.

Torun acısı Fenerbahçelilerin efsane başkanını bir günde birkaç yıl yaşlandırmıştı.

Bugün akşam saatlerinde yakınları Ali Şen'i hastaneye kaldırdı...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İMTİHAN SABIR D27 Mayıs 2014 00:35

    GASROM ANTLAŞMASININ BAŞ MİMARI ONLAR MESUT YILMAZ VE TAYFASI BU ÜLKEYE ATTIKLARI KAZIĞIN SAYESİNDE MİLYON DOLARLARA ULAŞMIŞLARDI NESİLLERİ RAHAT ETSİN DİYE ALLAH HESABINI KULUNDAN İYİ BİLİR .ÖLEN GENCİ ALLAH RAHMET ETSİN .GÜNAHLARI VARSA AFFETTSİN .SABIRLAR ANAYA BABAYA

  • Çok bilen 27 Mayıs 2014 00:10

    Îmâm alacağı zarfın hakkını vermeye çalışmış Ali Şen i anlamak lazım bu zengin cenazelerinde sıkça görülen durum cenazeyi bekletmek günahtır. Îmâm buna değilde o acılı anda bile kafa başka yerde yazık :(

  • Borsacı26 Mayıs 2014 22:59

    Ben videoyu daha sonra tekrar izledim. Adamın bir nevi canı gitmiş, dua ile filan teselli olacak gibi değildi. "Kes masalı" demesini anlayış ile karşılamak lazım. Yeni adam bir nevi geleceğini kaybetmiş, orada imam 1071'den şundan bundan bahsediyor. İlk seferinde ben içimden ayıpladım sonra derin bir şekilde düşününce normal dedim. Siz de izleyin, yani mezar başında imam anadolunun fethininden filan girmiş adamın bugüne gelmesi en az yarım sat alır diye düşünmüş olabilir. Duaları ortama ve konuya uygun yapmak lazım.

  • PEGASÜSLÜ NACİ TANÖVERGİL26 Mayıs 2014 21:57

    videoyu eksiksiz izlerseniz ,hocaya kes masalı demesinin sebebini anlarsınız. Önce tam fikir sahibi olalım sonra yorum yapalım. Yorumlarımızı da saygı ve sevgi çerçevesinde yapalım. Sizce ?

  • aysel özgen26 Mayıs 2014 21:18

    ALLAH'A SİZE SABIR VERMESİ İÇİN O KADAR ÇOK DUACIYIM Kİ...

  • Adam gibi adam26 Mayıs 2014 21:13

    Hocaya dediği yanına kalıcak merak etme, Allah gelsin de soksun toprağa görelim.

  • yavuz 26 Mayıs 2014 20:43

    HOCA YA DEMİŞTİN KES MASALI BİR GİTTE TOPRAĞIN ALTINA O ZAMAN MASALI GÖRÜRSÜN ŞEN ALİ