E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'tan taraftara uyarı: Uyanın artık---

Ali Koç'tan taraftara uyarı: Uyanın artık

Ali Koç'tan taraftara uyarı: Uyanın artık
04 Eylül 2022 - 08:55 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yukatel Kayserispor maçından sonra Maxi Gomez ve Michy Batshuayi transferleri üzerinden çıkan haberler sonrası taraftarına seslendi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yukatel Kayserispor galibiyeti sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç açıklamasında, "Avrupa'da oynuyoruz, burada çalınan faullerin yarısı orada çalınmıyor. Oyun sürekli duruyor. Crespo'yu resmen ezdiler bugün, bir tanesi kart görmedi. Hakemlerin oyun akışını biraz daha hızlandırmaları lazım." dedi.

Başkan sözlerinin devamında, "TFF ve Galatasaray'a yapılan saldırıları meczup kişiler tarafından yapılan, tekrarlanmayacak olaylar olarak görmek istiyorum. Bir an önce açığa çıkmalı. Devletimiz çok kısa sürede suçluları buldu. Ancak bize yapılan saldırı hala faili meçhul. Türkiye'ye yakışmıyor." açıklamasında bulundu.

Koç, "Yurt dışından bugün geldim. Bazı gazeteler alaycı bir şekilde ele almışlar; 'Fırsat transferi buymuş.' Yok Trabzonspor'un bizimle ilgili paylaşımları... Weghorst da bize önerildi, hocanın profiline uymadı. Maxi Gomez de bize önerildi. Salı günü almayacağımızı söyledik." sözlerini sarf etti.

Trabzonspor'a gönderme

Ali Koç, "Trabzonspor'un Maxi Gomez'i bizim arzumuza rağmen aldığı konusu, Trabzonspor'un 8 şampiyonluğu ne kadar gerçekse, bu da o kadar gerçektir." dedi.

Batshuayi hakkında konuşan Koç, "Batshuayi, hocamızın verdiği üç profilden biriydi. Üç ay önce Batshuayi'nin fiyatı bu muydu? Yok Nottingham evrakları yetiştirememiş... Fenerbahçe taraftarı uyanın artık." açıklamasında bulundu.

Hakemler hakkında konuşan Ali Koç, "Trabzonspor maçında iki penaltının verilmediği söyleniyor, izlemedim. İlk dört haftada hakem kararları sıkıntılı. Daha fazla girmek istemiyorum. Adil yönetim ve standart olsun. Maçın oynama süreleri uzun olsun. Her şeye düdük çalınmasın. Anadolu takımları sürekli yerde." sözlerini sarf etti.

Beşiktaş'ın forveti Weghorst hakkında konuşan Koç, "Weghorst bize önerilmişti. Hocanın profiline uymadı. Maxi Gomez bize önerildi. Geçen hafta anlaştık. Valencia 48 saat süre verdi. 48 saat dolunca hocamızı ikna edemedik. Salı günü dedik ki, devam etmeyeceğiz." açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe: 2 – Kayserispor: 0

 

Ali Koç suçluyu buldu

 

Ali Koç bizzat takdim etti: 17 yaşındaki Arda Güler'e büyük onur!

 

Ali Koç: Dünyada böyle bir şey görülmedi

 

Ali Koç: Hesap vakti!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 93,45
En Yüksek: 96,55
En Düşük: 90,40
Değişim 2,69 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,74
İşlem Hacmi 362.300.099
Toplam Adet: 3.873.597
Ağırlıklı Ort.: 93,39
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )05 Eylül 2022 06:56

    Onlarca yıl uyuyan taraftarı uyandırmak için göreve gelen koca yürekli adam :D Artık komik olmaya başladı. Her bir komple teroisi ile başkanlık yapılmaz. Stad üzerinden krtal geçse, ey uyanın taraftarlar bjk nin oyunları stadda diyecek:D . kapı önüncen aslan geçse eyy taraftar uyanın sokakda oyunlar var... bir düdük çalmadığında eyy uyanın taraftar şampiyonluğumuzu aldılar :D diyecek... FBlileri uyanmırma servisi açıp, kaçan kupalar, maçlar, başarılar değil, elde edilemeyen kupalar, şampiyonluklar ve başarısızlıklar için cumha hutbeleri verecek :D Ya fener para harcasada başarı elde edemiyor, yada diğer anadolu takımları 3 büyükler kadar başarılı maç yapabiliyor. Sanki tek yanlış düdük kendizine çalmış gibi : ) açıklamalarında diğer klüp taraftarlarınıda unutmasın, çunku açıkladıklarına gülmeye baladı spor severler.

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ04 Eylül 2022 14:33

    Birde şampiyon olunda dişimizi kıralım daaaaaa...

  • Parlak04 Eylül 2022 13:43

    İşini doğru yap, suç atma lale

  • Eski 1 Fenerli 04 Eylül 2022 09:29

    Ananasların olgunlaşmasını bekliyor olabilirler mi acaba ... Ne de olsa dönem enerji ve gıda sektörünün...