E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'tan tam 4 transfer müjdesi---

Ali Koç'tan tam 4 transfer müjdesi

Ali Koç'tan tam 4 transfer müjdesi
27 Temmuz 2019 - 15:13 borsagundem.com

Fenerbahçe’nin Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı. Başkan Ali Koç kurulda önemli açıklamalar yaparken transfer konusunda da taraftarlarına müjde verdi.

Fenerbahçe’nin 3 ayda bir düzenlenen Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı.. Toplantıya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yüksek Divan Kurulu Üyeleri katıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan transfer açıklaması. Koç, divan kurulu toplantısında yapılacak transferlerle ilgili bilgiler verdi.

Koç'tan 4 transfer müjdesi

Tamamen hocamızın istekleri ve arzuları doğrultusunda, sportif direktörümüzün istekleri doğrultusunda bir transfer politikası belirledik. Transfer daha bitmemiştir. 1 veya 2 stoper, 1 orta saha ve 1 forvet daha alacağız. Ancak bazı şartlar da var. Kolay değil...

Vefa Küçük: “3 Temmuz kumpas olayı hukuki ve manevi anlamda bitmedi”

Toplantı İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlarken daha sonra Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük kısa bir konuşma yaptı. 

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, “Kulübümüz yönünden 3 Temmuz 2011 kumpas olayı hukuki ve manevi anlamda bitmedi. Verdiği zararlardan dolayı maddi anlamda da bitmiş değil” dedi. 

Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesislerinde devam ederken sarı-lacivertlilerin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük bir konuşma yaptı. Nisan ayından bugüne kadar kulüpte ve ülkede olan bazı konulara temas eden Küçük, “3 Mayıs 2019 tarihinde Dereağzı Tesisleri'mizde kulübümüzün kuruluş yıldönümünü kutladık. Aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünde yıl dönümünü kutladık. 16 Haziran’da Mali Genel Kurul yaptık. Temmuz ayı hem ülkemiz için hem kulübümüz için darbelerle, darbe teşebbüsleriyle, FETÖ’nün kurduğu kumpaslarla 3 Temmuz’da buna maruz kaldık. 15 Temmuz'da da ülkemiz yine FETÖ kumpasıyla, demokrasimiz, parlamentomuz ve milletimiz bununla karşı karşıya kaldı. Kulübümüz yönünden 3 Temmuz 2011 kumpas olayı hukuki ve manevi anlamda bitmedi. Verdiği zararlardan dolayı maddi anlamda da bitmiş değil. Yönetimimiz bir önceki yönetimin titizlikle takip ettiği hukuki süreçleri aynı ciddiyetle takip ediyorlar. Bu memnuniyet verici bir durum. Kulübümüzün sportif başarıları ve geleceğe dönük uygulamaları hem faaliyet raporunda hem başkanımızın yapacağı konuşmada bunlar sizlere anlatılacak” diye konuştu. 

Küçük’ün konuşmasının ardından Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yürütme kurulu üyeleri Başkan Ali Koç’tan plaket aldı. 

Kürsüye gelen Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Sevil Zeynep Becan ise, Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda kulübün faaliyet raporunu açıkladı. Becan, yeni sezon öncesi kombine bilet satışında 32 bin, formada ise 25 bin rakamına ulaştıklarını söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıda, sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi ve genel sekreteri Sevil Zeynep Becan, faaliyet raporunu açıkladı. Kulübün başta 'Fener Ol' kampanyası olmak üzere, kombine bilet ve forma satışı hakkında da bilgiler veren Becan, şunları kaydetti:

"Gelecek ve umuttan bahsediyorsak ilk olarak 'Fener Ol'a değinmemiz lazım. Mali bağımsızlığımız için attığımız adımlardan olan kampanyamız, 6 ay bile olmadan ulaştığımız sonuçlarda camiamızın ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Kampanyamızın ilk yılı Nisan 2020'ye kadar devam edecek ve sonunda 200 milyon TL'ye ulaşacağımızı ön görüyoruz. Ağustos ayından itibaren kampanyamız çeşitli aktivitelerle devam edecektir. En büyük gücümüz taraftarımız. Geçen sene boş koltuk bırakmayan, deplasmanda yalnız bırakmayan camiamızın değerleri taraftarlarımız, bizim son sezonda olduğu gibi bu sezonda da en büyük destekçilerimiz olacaklar. 12 Temmuz'da sezonumuzun kombine satışlarına başladık. Tüm taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 32 bin üzeri kombine satışı yaptık ve bu her geçen gün artmaktadır. Forma lansmanımızı Dereağzı'nda gerçekleştirdik. Forma satışlarımızda ilk bir haftada 25 bine ulaştı. Bu da geçtiğimiz 10 yılın satışlardan en çok ulaşılan rakam."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 82,65
En Yüksek: 84,00
En Düşük: 82,00
Değişim -0,18 %
FK: 62,03
PD / DD: -8,78
İşlem Hacmi 77.535.997
Toplam Adet: 939.301
Ağırlıklı Ort.: 82,51
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gsli28 Temmuz 2019 12:11

    Sen git şirketinde çalış.

  • FB28 Temmuz 2019 06:23

    Transfer 25 yaş altı oyuncu olmalı. Teknik kapasitesi iyi futbolcu olmalı, defans dahil. Uzunboylu fizik gücü yüksek futbolcunolmalı...... Transfer yapılırken aday futbolcular arasına bu özeliklerde olan oyuncular alınmalı diğerleri sil gitsin. Eldekilerdebde bu özeliklere uymayan aşama aşama satılmalı

  • Kanarya 28 Temmuz 2019 06:19

    Yanlış transfer yapmaya devam yaşlı oyuncu transfere devam. Başta Emre olmak üzere gereksiz oyuncular alındı

  • Cego 28 Temmuz 2019 04:57

    Bu ali koç çok hazımsız kardeşim başarısız birisin öyle Fatih terime laf atarak olmaz. Al yapıştırdı cevabı anında. Ne oldu kaldın öyle

  • atakan27 Temmuz 2019 22:08

    Ali koç  Fatih Terim ile uğraştıgın  kadar fenerbahçe ile uğraşsan fenerbahçe avrupa  kupalarına katılırdı. Kendi  başarısızlıgını   Fatih Terim e sataşmakla bi yere  varamazsın  aliiiiii  ...

  • Pardus27 Temmuz 2019 20:59

    Rus oyuncu alın, hep ingilizlere para yedirmeyin. Biraz da rus topçular ferrariye binsin

  • HALİL TÜRK27 Temmuz 2019 18:01

    Ali koç çok iyi niyetli fakat bu işte çok acemi.bu işte kurt adam olmaz isen adamı yer bitirirler.mesala şuanda fenerbahçedeki eski futbolcuların yarısından fazlası işe yaramaz.o nedenle bu senede şampiyonluk çok zor.hasan ali kaldırım, mehmet ekinci, tolgay vs.vs.bunlar bu takımda oynayacak kapasideki oyuncular değil.

  • Ali efendi hala boş işlerde27 Temmuz 2019 16:45

    Bankada teminatta olan fener hisseleri ve 2023 kadar gelirler temlik edilmiş onlarca transfer yapmış hala transferden bahsediyor.Kameni reyes frey tolgay zajc transfer degilmi onlara milyon euro verirken aklınız mi yoktu paranız mı çoktu diye sorarlar comolli seviciler türedi geçen sezon biz b.ku neden yedik diye sorarlar Borsada fener için düşüncem davalar bitmez mayısa kadar şampiyonluk kovalarsa mayısta şampiyonluk gelince satmak için fiyat düştükçe azar azar toplamak ytd

  • Hayri27 Temmuz 2019 16:41

    Türk halkından toplayıp gavurlara yediyorlar. Tam bir sömürü düzeni

  • Fb27 Temmuz 2019 16:55

    Hayrı bey sen para yardımı yapma. Fakat her seyede en azından karışma

  • Cego 27 Temmuz 2019 16:16

    Serenay Sarıkaya