E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'tan Fenerbahçe taraftarına çağrı---

Ali Koç'tan Fenerbahçe taraftarına çağrı

Ali Koç'tan Fenerbahçe taraftarına çağrı
01 Haziran 2018 - 21:33 borsagundem.com

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan adayı Ali Koç, Fenerbahçe'de yapılacak seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan adayı Ali Koç, Fenerbahçe'de yapılacak seçim öncesi beIN Sports kanalında önemli açıklamalarda bulundu. "Fenerbahçe'de artık yeni bir hikaye yazmanın zamanı" diyen Koç, hedeflerini ve vaatlerini açıkladı.

Başkan seçilmesi halinde önceliğinini ekonomi olacağını söyleyen Ali Koç "5 senedir giderlerimiz gelirlerimizden daha fazla. Sırf faize çok büyük paralar ödüyoruz. Önceliğimiz sıcak para. Kasaya önemli bir miktarda bir girdi sağlayacağız" dedi.

"En büyük transferimiz felsefe olacak"
Seçim gezilerinde bir çok taraftarla görüştüğünü aktaran Ali Koç, "Transfer sorularıyla çok az az karşılaştım. Bu da insanlarını felsefemizi anladığını gösteriyor. Ben bilmiyor muyum, 'Barcelona'dan o gelir, Juventus'tan bu gelir' demeyi? Fenerbahçe'nin daha acil problemleri var. Bizim en büyük transferifimiz felsefe olacak." diye konuştu.

"Eskisi gibi dominant olmalıyız"

Fenerbahçe'nin eski günlerinden uzak kaldığını belirten Ali Koç, "Biz önce kendi ligimizi domine etmeliyiz ve rakiplerimizin şampiyonluk sayısını geçmeliyiz. Kabul edilir şampiyonluklara baktığımızda, tarihimizde ilk kez bir rakibimizin 2 şampiyonluk gerisine düştük. Eskisi gibi dominant ve lider hale gelmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman ve transfer konusu

Ali Koç, Aykut Kocaman'ın geleceği için ise "Aykut hoca ile de oturup konuşacağız." derken "Listemizdeki hocalardan beş tanesi büyük takımlar tarafından kabul edildiler. Dünya Kupası zamanı transfer az oluyor biliyorsunuz. Haziran sonu veya temmuzun ilk haftası ana omurgayı oturtmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Futbolcu transferi için 6 aydır takipte olduklarını açıklayan Koç, "Finansal Fair Play sıkıntısını unutmadan 110 oyunculuk havuz geliştirdik, mevki bazında bunları önceliklendirdik." dedi.

Ali Koç, Obradovic'le yola devam etmek istediklerini söylerken, basketboldaki yapıyı tüm kulübe yaymak istediklerini belirtti.

Taraftara son mesaj

Konuşmasının son bölümünde sarı lacivertli taraftarlara mesaj gönderen Ali Koç "Ben bu yola taraftara inanarak çıktım. Bu dikenli yolda bu inanç ve sahiplenme olmasa bu kadar gelemezdik. Türk futbol tarihinde görülmemiş bir sahiplenme ile buraya kadar geldik. Pazar günü hep beraber bir hayali gerçekleştireceğiz. Kime oy verirseniz verin ama o sandığa girdiğiniz zaman elinizi vicdanınıza koyun ve unutmayın ki en büyük vefayı Fenerbahçe Spor Kulübü hak ediyor." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)