E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'tan Ersun Yanal açıklaması---

Ali Koç'tan Ersun Yanal açıklaması

Ali Koç'tan Ersun Yanal açıklaması
23 Nisan 2019 - 15:59 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir gün önce teknik direktör Ersun Yanal ile yaptığı görüşmenin detayları hakkında da bilgi verdi.

Dün Samandıra'da Ersun Yanal'la yaptığı toplantı sorulan Ali Koç, "Sezon iyi gitmiyor. Biliyoruz hepimiz. Hatta en mahçup olduklarım da bu çocuklar. İnşallah onların istekleri gelecek sezon yerine gelecek." dedi.

Takımın bu sezon zaten kötü bir gidişat içinde olduğunu ancak Alanyaspor maçı gibi bir maçı hiç görmdiğini belirten Koç şunları söyledi:

"Ultimatom ya da kızma söz konusu değil" 

Samandıra'ya ben hep gidiyorum. Bu özel bir durum değil. Yenildiğimiz için gitmedim ama 7 yaşımdan beri maça gidiyorum. Alanya maçındaki futbolu hayatımda ilk kez gördüm. Arkadaşların moralini düzeltmek ve sorunlarına çözüm aramak için gittim. Bu şekilde gidersek tarihe kötü bir anı bırakacaklarını belirttim. Gerekli ortamı sağlamaya, hocamızla dertleşmeye gittim. Bir ultimatom verme, hocaya kızma söz konusu olmadı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • JBT 23 Nisan 2019 23:48

    Ali koç 🐏 istifa et.....nokta.

  • Bika23 Nisan 2019 22:44

    Teknik direktörün futbolcu seçimine yönetim karışmamalı.Yeni sezonda gidecek ya da gelecek futbolculara sadece teknik direktör karar vermeli, yönetim mali olanaklarının sınırını bildirmeli.

  • salim23 Nisan 2019 19:37

    Alan razı veren razı,sen getirdin,niye kızasın,sorumlu sensin koç.,,sen istifa et o zaman,,,utanın Fenerin bu durumundan.