E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'a tepki çığ gibi büyüyor---

Ali Koç'a tepki çığ gibi büyüyor

Ali Koç'a tepki çığ gibi büyüyor
15 Mart 2020 - 10:56 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin dün akşam deplasmanda 9 kişilik Konyaspor'a 1-0 yenilmesinin ardından taraftarlar adeta çılgına döndü. Ali Koç'a destek veren taraftarlar dahi mağlubiyet sonrası sosyal medyada Ali Koç'a adeta ateş püskürdü.

Fenerbahçe’de Ali Koç’a destek veren taraftarlar Konyaspor yenilgisi sonrası başkana cephe aldı. Sarı-Lacivertliler geçtiğimiz sezon düşme tehlikesi yaşandığı dönemde bile mali konularda atılan adımlar ve yeniden yapılanma süreci nedeniyle Koç’a desteğini esirgememişti. 20 yıl sonra Kadıköy’de Galatasaray karşısında alınan yenilgi taraftarı çılgına çevirmişti. Dün akşam da 9 kişilik Konyaspor’a mağlup olunması yapılan onca transfere rağmen lige çok erken havlu atılması Sarı-Lacivertliler’i isyan noktasına getirdi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

7 maçtır kazanamayan Fenerbahçe’nin kaybetmesi kadar oynadığı kötü futbol ve şut atamadan maçı tamamlaması da Koç’a olan öfkeyi artırdı. Sosyal medyada kısa süre içerisinde #alikoçistifa başlığı bir numaraya yükseldi.

İşte o mesajlardan bazıları:

“Al vizyonunu da git bu kulüpten, yazıklar olsun ya”

“Son 2 yılda kimseye destek olmadığımız kadar sana destek olduk... Senin bize layık gördüğün Fenerbahçe bu...Yeter artık”

“Siz onun vizyonunu daha anlayamamışsınız daha küme düşürecek büyük vizyon başkan”

“Hayal ettiği Fenerbahçe buymuş galiba. Her branşta rezalet sonuçlar. Bravo Başkan. Her sene daha da kötüsünü yaşattığın için!’’

“Eminim ki şu maçtan sonra bile Ali Koç’u savunacak milyonlarca Fenerbahçeli var. Ama şuna da eminim ki onlar Fenerbahçeli değiller” (Fanatik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdi17 Mart 2020 14:14

    Daha seçildiğinde acemice konuşmalar yapmıştı,o zaman anlamıştım,bu işi beceremeyeceğini.

  • Kartal 16 Mart 2020 04:03

    Zamanında ananasçılar 'ın elinden kulübü aziz yıldırım kurtardı adamı feto içeri bile attırdı ee noldu ananaslar koç a geliyordu siz de bunları gormediniz ey fb liler sanki koç mal varlığını fb ye bağışlayacak sanıp alkışlarla karşıladınız noldu şimdi olacağı buydu halka açık şirket cebinden koyamaz öyle buralara gelenler koymaya değil götürmeye gelir isterse koç kadar malı olsun.

  • Muzaffer 15 Mart 2020 23:57

    KOÇ holdingi bu adam mı yönetiyor.

  • mustafa15 Mart 2020 20:26

    istifa et artık.olmuypr hazır parayla kurulmuş tezgahı yönetmek gibi değil sende görmüşssündür görmediysen de gör artık

  • Motie Sokie 15 Mart 2020 20:04

    Türkiye'de ne kadar havadan para kazanan adam varsa kulüplerin tepesine çöküyorlar..Soyup soğana çeviriyorlar..Sonuç batık klüp batık fitfitboll

  • VS15 Mart 2020 15:00

    Şu yorumları doğru, yazında ne dediğinizi anlayalım,

  • Anlaması kıt arkadaşın15 Mart 2020 15:50

    İtalyanca mı yorumlarda anlamıyorsun. Yoksa anlamanda mı kıtlık var?

  • emekci15 Mart 2020 14:35

    hakem bağlama, şike, teşvik primi, baskı yapma olmazsa 3 büyükler efsanesi çöker

  • FB 15 Mart 2020 14:17

    Futbolu ve iyi futbolcuyu bilen Yeni nir yönetim şart; Sadece bu özellikleri birleştiği oyuncu trasfer etmeli; Genç, teknik kapasite yüksek, uzun boylu fizik gücü yüksek. Böyle futbolcu bulmadıkçada parayı boşa garcamamalı eskileei ile devam etneli

  • Metin 15 Mart 2020 14:13

    Fıtbolu bilmek öncelikle iyi futbolcu nedir bilmek ve iyi futbolcu transfer etnekle belli olur. Bunların trasferleti berbattı, bütün külüplerin yabancıları Fenerin trasferlerinden çok daha üstün. Hemde bunkadar paralar saçarak almamışlar

  • Gercek15 Mart 2020 14:06

    Yanlış fulbolcu transferleri. gönderdikleri aldıklarından daha iyi idi. Jubikesi gelmiş külüstürleri toplamaya devam

  • 00815 Mart 2020 13:54

    koç Ailesine batının zengin ailelerince verilen destek olmasa Bu yeni koçlar ailenin tüm servetini de batırır da bakmayın siz. Sistem bu ailelere sahip çıkıyor. Fenerbahçelilerin tarihinde maddinmanevi hiçbir başkana göstermediği destek vardı ama Ali Koç Başarılı bir yönetici değil.

  • Gökhan15 Mart 2020 13:27

    Ali Koç istifa, Fener'e en büyük iyiliği yaparsın, takımdaki futbolcu larida götür,yeter yahu kına geldi,git kendi işinle uğraş,fenerde başkanlık sana göre bir iş değil

  • Çizildi karizma.. 15 Mart 2020 13:22

    Sen Türkiyenin en büyük ailesinin çocuğusun. Hiçbirşeye ihtiyacın yok. Ne işin var başkan oluyorsun işin gücünmü yok be adam.. Karizmayı çizdirdin hiç uğruna..

  • Terim15 Mart 2020 11:08

    Eskiden fb gs yi yener gs dağılırdı. Şimdi fb yi yendik fb krize girdi