E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'a Avrupa Kulüpler Birliği'nde görev---

Ali Koç'a Avrupa Kulüpler Birliği'nde görev

Ali Koç'a Avrupa Kulüpler Birliği'nde görev
10 Eylül 2019 - 20:36 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Avrupa Kulüpler Birliği'nde (ECA) İcra Kurulu üyeliğine seçildi.

Avrupa Kulüpler Birliği (ECA)'nın internet sitesinde, yapılan olağan kurulda seçilen yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un da İcra Kurulu üyeliğine seçildiği ve 2023'e kadar görev yapacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Juventus Başkanı Andrea Agnelli'nin yeniden başkanlığa seçildiği duyuruldu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metin10 Eylül 2019 21:36

    Avrupa futbolu konsept degisikligine gidecek.ayni basketboldaki eurulig gibi bir yapı olusacak.ben artık sampiyonun avrupaya gidemeyecegini düsünüyorum.nasıl eurolige fenerbahce ve efes sürekli dahil oluyorsa liğde kacıncı sırada olursa olsun.futboldada bu statü tanınabililir.ali koc sayesinde bu statü alınacak eger ikinci bir takımda olursa kulüp degerine ve tanınırlıgına bakarak gs yi alabilirler.eger bir takım daha olursada sampiyon gider.fb ve gs sampiyon olursa yada ilk iki olursa lig 3.cüsünü alırlar..

  • Emrah10 Eylül 2019 21:08

    Nelerle uğraşıyorsunuz gereksiz bir konu makam,mevki peşinde koşuyorsun yanlış bence dereağzında alt yapı tesislerinde yatıp kalkmanız lazım alt yapı hocalarına gençleri sormanız lazım son durumlarını.ne gerek var bu gereksiz oluşumun içinde yer almaya neyse genede hayırlısı olsun.

  • Metin10 Eylül 2019 21:38

    Emrahcım inan bos degil.avrupa futbolunda bir basketbol gibi bir yapı olabilir.eurolig gibi....ali koc sistemin kurucu yönetici olarak fb ye büyük katkı saglayacak.