E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç transferin gözdesini almaya gidiyor!---

Ali Koç transferin gözdesini almaya gidiyor!

Ali Koç transferin gözdesini almaya gidiyor!
13 Aralık 2019 - 09:39 borsagundem.com

Süper Lig'de pazar günü oynanacak maç için Sivas'a gidecek olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Kılınç için kırmızı-beyazlı yöneticilerle masaya oturacak.

Beşiktaş'ın devreden çıkmasıyla rahatlayan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç transfer için resmen devreye girdi. 

Süper Lig'in ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, Sivasspor'un kanat oyuncusu Emre Kılınç'ı kadrosuna katmak istiyor.

SİVAS'LA SON SEZONUNU YAŞIYOR

Başkan Ali Koç'un pazar günkü Sivasspor maçı öncesinde Sivaslı başkan ve yöneticilerle Emre transferini konuşması bekleniyor. Emre'nin sezon sonunda sözleşmesinin bitiyor olması en önemli koz.

TAKAS İHTİMALİ DE GÜNDEMDE

Emre Kılınç'ın transferine Yanal'ın da onay verdiği gelen haberler arasında. Emre için Alper Potuk ve Mehmet Ekici gibi isimlerin takasta kullanılmasının da söz konusu olduğu ifade edildi.

Emre Kılınç, bu sezon Sivasspor formasıyla çıktığı 12 lig maçında 5 gol, 5 asiste imza atarak takımının liderlik koltuğunda olmasında önemli rol oynadı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Sezon sonunda Emre Kılınç'ın Sivasspor'la olan sözleşmesinin bitecek olması Fenerbahçe'nin işini bir hayli kolaylaştırabilir. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali13 Aralık 2019 17:03

    Takım dökülüyor.. Bütün büyükler rezalet bu sene..

  • Selahattin Abi13 Aralık 2019 16:41

    Alın onuda Deniz Türüç gibi turşusunu kurun Deniz de Kayserinin en iyi oyuncusuydu ne oldu Ersun hoca sayesinde dibe vurdu.Ersun hoca çok korkak risk almıyor üzerinde ki baskıyı kaldıramıyor Emre yi de aldığınızda göreceksiniz yedek bırakacak 

  • HÜLYA ÇİFTCİ13 Aralık 2019 16:17

    kıytırık ve kalitesiz yabancı ve yerli futbolculara 5-10 milyon Euro verdiniz.bu futbolcuya da gercek değerini verip alın.iş yapar.

  • Dead13 Aralık 2019 14:38

    Mimedim menerbahçemi şanpıyon edecekti nereye gidiyor

  • Gerçek 13 Aralık 2019 10:34

    Yabancıların çoğu gereksiz transferdi, bütün yaşlıları postalanmalı