E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç: Trabzonspor sırtını devlete dayamış---

Ali Koç: Trabzonspor sırtını devlete dayamış

Ali Koç: Trabzonspor sırtını devlete dayamış
12 Ocak 2020 - 20:03 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ezeli rakipleri Trabzonspor ve Galatasaray'ın kendilerine yönelik açıklamalarına sert şekilde yanıt verirken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun da basına kasıtlı olarak Fenerbahçe hakkında bilgi sızdırdığını iddia etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Antalya'da sarı-lacivertlilerin kamp yaptığı otelde basının karşısına çıktı. Ali Koç ezeli rakipleri Trabzonspor ve Galatasaray'ın kendilerine yönelik açıklamalarına sert şekilde yanıt verirken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun basına kasıtlı olarak Fenerbahçe hakkında bilgi sızdırdığını iddia etti.

Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç sözlerine "Sezonun ikinci yarısı için umutluyuz. Hocamız da iyi bir kamp geçirdiğimizi söyledi. Sizlerle dertleşelim. Algı operasyonları, bazı rakiplerin adımızı söylemeden yaptığı açıklamalar... Ne istiyorsanız sorun, amacımız kamuoyunu aydınlatmak." diyerek başladı.

'Sabır taşımız çatladı'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha sonra "Tahkim Kararı ve Fenerbahçe'nin harcama limitlerine dair yaptığı başvuru, bazı medya kuruluşlarında çok başka şekillerde ele alınıyor. Bu konulara açıklık getirmek istiyoruz. Adil rekabet isteyenlerin, nasıl adil rekabet içinde olmadığını dilimin döndüğünce size anlatacağım. Sabır taşımız çatladı. Pazartesi günü Ankara'da bir çalıştay var, Türk futbolunun geleceği ve Türk sporunun geleceği konuşulacak." diye konuştu.

'TFF doğru yolu bulamıyor'

Tahkim Kurulu'na yaptıkları itirazın nedenlerini açıklayan Ali Koç "Tahkim'e harcama limitlerini attırmak için başvurmadık. hesaplamalardaki yanlışlıklarla ilgili başvurduk. Beşiktaş, faizlerle ilgili itiraz etti. Faizlerin hesaplanmaya etkisinin gözden geçirilmesini istedik. Zaten altı aylık dönem gerçekleşmiş, tahmini bir faiz rakamı kullanılmasının mantıksız olduğunu söyledik. TFF de böyle düşünüyor ama ne hikmetse, doğru yolu bulamıyorlar. Karşımızda bir engel var gibi ilerleyemiyoruz. İlk altı ayda gerçekleşen faiz oranları, diğer altı ayda ise tahmini faiz rakamları kullanılsın dedik. Takım harcama limitlerinin hesaplanma şekline itiraz ettik. Faiz hesaplanırken, sadece futbol hesaplanıyor. Ana para hesaplanırken, hem dernek hem de futbol operasyonu hesap ediliyor. Bu hem hukuki hem de finansal açıdan doğru olmadığını söyledik. Tahkim bu itirazları reddetti. Onları da anlıyorum çünkü bu çok yeni bir konu." dedi.

'Harcama limiti sistemi çökecek'

TFF'nin Harcama Limiti sisteminin bir iki yıl içinde çökeceğini söyleyen Ali Koç "Bu iş ileriye doğru çökecek. Birkaç sene sonra bu işin olamayacağının herkes farkında. Bankalar Birliği, kulüpler, TFF herkes bunun farkındayken, birbirimizin gözünün içine bakarak çökecek sistem üzerinden neden ilerliyoruz? Başından kurgularken, neden 'Şimdi böyle gitsin, sonra bakarız' düşüncesi var." ifadelerini kullandı.

Bankalar Birliği ile henüz sonuç alamadıklarını söyleyen Ali Koç "5 yıl sonra kulüplerin gelirleri eksi çıkacak, bunu herkes biliyor. Bugün ana para ödemeyenlerin harcama limitleri yüksek çıkıyor. Biz Bankalar Birliği ile yapamadığımız için harcama limitimiz böyle. Bu model 5. sene kesin çökecek. Bir tişörtün, herkes tarafından giyilmesi bekleniyor. Fenerbahçe olarak en çok borç bizde. Ödeme gücümüz de farklı, miktarlar da. İmzaladığımız an, 250 Milyon TL Fenerbahçe'nin ihtiyaçlarını karşılamıyor. 5. yıl gelince ne yapacağız, yeni bir anlaşma yapılacak ve 10 yıla uzatılacak. İmzalayan kulüpler ne kadar memnun, bunu da sormak lazım. Benim konuştuğum, imzalayan kulüplerden biri hariç memnun olan görmedim. Sayın Mustafa Cengiz, kendileri imzaladıktan sonra 'Sizin yapılandırma ne durumda, sizden olumlu sonuç bekliyoruz.' Yani ne demek bu, Fenerbahçe'nin anlaşmasından sonra diğer kulüpler için de yeni bir yol bulunabilir." dedi.

'Bu sistem Trabzonspor için yapılmış'

Açıklamalarına devam eden Ali Koç "Bu 250 milyon TL'lik ana para, 5 yıllık süre en çok Trabzonspor'a yarıyor. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ne kadar kötü olduklarından bahsediyordu, iflastan bahsediyordu, Mayıs ayında rahatladıklarını söyledi. O arada ne oldu bilmiyorum. Trabzonspor'a göre kurgulanmış bir model, zorunlu olarak da diğer kulüplere sunulmuş. Hani diyorlar ya yolda giderken kural değişmez, 5. yılda yeniden değişecek. Şu da olabilir, 'Burası Türkiye, imzalayın sonra bakarız.' Bunu da anlayabiliyorum. Çok ağır maddeler var, belki de genel kurula gidip sorabiliriz." şeklinde konuştu.

'Fenerbahçe'nin talebi olmadı'

Harcama limitleri hakkında sözlerine devam eden Ali Koç Fenerbahçe'nin harcama limitlerinin %30 olmasında da bir talebi olmadı, %30'dan %40'a yükseltilmesinde de talebi olmadı. Açın TFF'ye sorun. Biz sadece sistemin sıkıntılı olduğunu anlattık. Sen harcamayı yap sonra sınırları getir. Yayın gelirleri düştü, kurlarla oynandı, faizler gerçekçi olmadı. Bize, 'TFF ile konuşun %50 olsun diyen kulüp başkanı' televizyona çıkıp, indirilmesi için açıklama yaptı. Farklı konuşan başkanlara telefonlar mı geldi, ne olduğu artık bunlara yakından bakmak lazım." açıklamasını yaptı.

'Muhtemel şampiyonluğumuz engellenmek istiyor, 3 Temmuz ruhunu diriltmeliyiz'
Türkiye Futbol Federasyonu'nu suçlayan Ali Koç "TFF bilgi sızdırıyor. Onlara Fenerbahçe'nin rakamları veriliyor, Fenerbahçe şu kadar rakamların üstündedir deniyor. Bu kişiler 'Bizden haber yapmamızı istiyorlar' diyorlar. Rakamları da yuvarlıyorlar, 85 Milyon TL diyorlar. Fenerbahçe'nin durumu basına sızdırılıyor, bu arkadaşlar bizden açıklama istiyor ve biz de böyle öğreniyoruz. Biz başka bankalarla anlaşmalar yaptık. Bu yüzden harcama limitlerimiz arttıracağımızdan endişe duyuluyor. Taraftara sesleniyorum, artık 3 Temmuz ruhunu diriltmeliyiz. Fenerbahçe'nin haklarının yendiği, Fenerbahçe'nin saldırı altında olduğu ortamda iş başa düşüyor. Kulübümüzü diri şekilde savunmalıyız. 3 Temmuz'da şampiyonluğu almaya çalışan örgüt vardı. Bugün o örgüt değil ama farklı aktörler, bizi şampiyon yapmamak üzerine, muhtemel şampiyonluğumuzu engellemek için çabalamaktadır. Biz başvurumuzu yaptık, başvurumuz kabul edilmediği halde çok sıkıntılar olacaktır. Bizim başvurumuz haklıdır." dedi.

'Balıkesirspor 7 bin, Galatasaray 10 bin Euro menajerlik ücreti ödemiş, sizce bu şeffaf mı?'
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e yanıt veren Ali Koç "Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin adını ağzına almadan bazı atışlar yapıyor. Taraftara şirin gözükmek, koltuğu sağlamlaştırmak bir anlayış olabilir ama kısa süreli bir anlayış olur. Mustafa Cengiz ya bilgi sahibi değil, ya gözümüzün içine bakarak gerçekleri sapıtıyor. İnşallah bu yaşına gelmiş bir adam gözümüzün içine baka baka yalan söylemiyordur. 2011'deki Play-Off, 23 Ağustos'ta açıklandı, 25 Ağustos'ta fikstür çekildi, 9 Eylül'de ligler başladı. Neden bahsediyor? İnşallah bu yaşta adam kamuoyunun gözünün içine içine yalan söylemiyordu. Şeffaflıktan bahsediyor, bize hafif çaplı gönderme yapıyor, KAP'a bildiri yaptıklarını söylüyor. Biz de KAP'a bilgilendirme yapıyoruz. Geçen sene Mart sonunda TFF bir liste yayımladı. Bu listede kulüplerin menajerlere ödediği paralar yer aldı. Fenerbahçe 2,6 milyon euro menajerlik ücreti ödemiş. Biz zaten %9-%10 menajerlik ücreti öderiz. Bütün Süper Lig ise 4,4 milyon euro ödemiş. Fenerbahçe açık ara en yüksek menajerlik ödemesi yapmış. En az ise Galatasaray yapmış; 10 bin euro! 2018'de Galatasaray bütün transferler için 10 bin Euro ödemiş! Mitroglou, Ömer Bayram, Luyindama, Nagatomo... Bir sürü oyuncu alınmış ama Galatasaray 10 bin euro ödemiş. Balıkesirspor bile 7 bin euro ödemiş. İstanbulspor 95 bin euro ödemiş. Galatasaray bu kadar oyuncu alıp 10 bin euro ödemiş ve bu şeffaf mı değil mi kamuoyuna bırakıyorum." ifadelerini kullandı.

'Trabzonspor sırtını devlete dayamış'

Trabzonspor hakkında da konuşan Ali Koç "Trabzonspor sağolsun Türkiye'de haklı rekabetin bekçisi konumunda, gün aşırı açıklama yapıyorlar. Sırtını devlete dayamışlar. Stadı devlet yapmış, olsun Türkiye'de birçok stadı devlet yapıyor. Ünal Karaman istifa etti, bizi ilgilendirmiyor ama zorla konunun içine çekiliyoruz. Bizim hocamızın istifası söz konusu değilken birçok iddia çıktı ama Ünal Karaman'ın durumu gazetelerde bile yer almadı. Koskoca bir şehrin belediye başkanı, bu karmaşayı Fenerbahçe'ye bağladı. Nereden aklına esti, Bu cinlik nereden? Bu nasıl saygısızlık? Sonrasında attığı tweeti kaldırdı. 5. maddede bir Bakan'dan bahsediyor ve diyor ki 'Bu bakan Trabzonspor'un içişlerine asla karışmadı, ve öyle bir yardımcı oldu ki Trabzonspor iflastan kurtuldu.' Yine bir milletvekili, bu tartışmayla ilgili tweetler atıyor ve 'Bakan Bey'in, yardımlar yaptığı Trabzonspor'dan sadece başarı beklentisi olabilir' diyor. Allah daha çok versin, gözümüz yok. Ahmet Ağaoğlu'na soruyoruz, kimler sizden loca aldı, ne kadar verdi? Türkiye'de en pahalı localar bizimdir, gelin gelirleri karşılaştıralım. Trabzonsporlu olmayan ama devlet ile iş yaptığı için Trabzonspor'dan loca alan iş adamları var mı? Bunları biz söylemiyoruz, belediye başkanı, milletvekilleri söylüyor. Yeter artık! Türk sporunda barış olsun, gelin beraber olalım dilinden anlamıyorsunuz." dedi.

Bir kez daha Fenerbahçe taraftarına seslenen Ali Koç "Şampiyonluğumuzu engellemeye çalışıyorlar. Kısır çekişmeleri bırakın, neyin ne olduğunu daha iyi anlayın. Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş diye bir laf var, öyle bir dönemden geçiyoruz. Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş." ifadelerini kullandı.

'Fenerbahçe'den bu kadar mı korkuyorsunuz?'

Harcama limitlerindeki yanlışlıklar üzerine sözlerine devam eden Ali Koç "Beşiktaş'ın faiz itirazını destekliyoruz diye bir kulüple birlikte yazı yazdık. Bu durum en az bizi ilgilendiriyor, ama rakibimizi desteklemek gerekiyorsa destekleriz. Fenerbahçe'den bu kadar mı korkuyorsunuz? Fenerbahçe yapsa yapsa bir ya da iki transfer yapabilir. O da kiralık olacak. TFF'nin limitleri olmasa bile zaten UEFA'nın limitleri var. Zaten gücümüz belli. Bu kadar mı Fenerbahçe'den korkuyorsunuz, topla, tüfekle saldırıyorsunuz. Medyanızla, siyasi destekle... Yazık ya." dedi.

Sportif direktör Damien Comolli'nin Simon Falette transferinin ardından twitter hesabı açıp açıklamalar yapmasıyla ilgili soru üzerine Ali Koç "Comolli ile yola devam ediyoruz. Sosyal medya var, insanlar baskı altında. Bence bu açıklama yanlış, bunu açık açık söyledim. Gelecek, konuşacağız ve durumuna bakacağız. Özgür açıklamaya inanıyorum, bu kadar transfer yapmışız hesap açmamışsın da buraya mı kaldı? Biz hemen karar vermeyiz, bekleriz, düşünürüz. Acele ile karar almalıyız. Zamanı gelince o konuya da bakacağız." diye konuştu.

Zorlu'daki görüşmenin nedeni

TFF ve MHK ile ilgili görüşmenin nedenini açıklayan Ali Koç "12. haftaya kadar 6 maç kazanmışız, 6 maçın hakemi de atanmamış. Puan kaybettiğimiz 6 maçın hakemi de atanmış. Kayserispor maçındaki hatalar çok tartışıldı, o hakem de atandı. 3 maç vardı tartışılan, o iki maçın hakemi atanmadı. Kazandığımız maçlardaki hakemlerin bir sonraki hafta görevlendirilmemesi üzerine TFF'den randevu istedik, Nihat Bey de MHK Başkanı'nı çağırıp onun bilgi vermesini istedi. Biz sadece hakem atamlarıyla ilgili konuştuk. Çıkarken de harcama limitlerinin arttırıldığı söylendi. Böyle mi, değil mi, arayın ve sorun. MHK hakem hatamalarındaki sistemlerini anlattı. Bir mantıkla yapılıyor. Gözlemci puan veriyor, bir rakamın altındaysa atanmıyor. Ben şunu önerdim, 1 kişinin puanıyla olmaz, bir kişi canlı izlesin, bir kişi de 1-2 gün sonra izleyip puan versin. Olur mu, olmaz mı bilmiyorum, tamamen içeriği bu." dedi.

'Bank Asya'da yöneticilik yapmış'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3 Temmuz'un FETÖ'nün operasyonu olduğunu vurgularken "Türkiye Cumhuriyeti ve bazı devlet büyüklerimiz FETÖ konusunda Fenerbahçe'yi takdire şahan buluyor. Eski bir milletekili bu konularla ilgili tweetler atıyor, bakıyorsunuz bu bayan milletvekili, Bank Asya'da yöneticilik yapmış, bavul taşıyan adamlara övgüler yağdırmış. FETÖ'ye karşı en kuvvetli zamanlarında, kimse yanımızda yokken, yanımızda olmak isteyenlerin korktuğu dönemde bunlarla mücadelenin fitili 3 Temmuz'da başlad, 17-15 Aralık'ta değil. Vatanını seven her insan Fenerbahçe'nin mücadelesini saygıyla karşılamalı. Bu bir maçtan, şampiyonluktan çok değerlidir." açıklamasını yaptı.

'Belki Ersun Yanal etkilendi'

Feenrbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Beşiktaş derbisinin ardından Emre Belözoğlu ile yaptığı basın toplantısının hatırlatılması üzerine Ali Koç "Derbi galibiyeti sonrası Ersun Yanal'ın açıklamaları vardı, hocanın istifa edceği iddia ediliyordu ve o da insani bir patlama yaptı. Belki ben de yarın öbür gün bunu yapabilirim. İnsani tepkileri sorun eden biri değilim. Hocamız belki ibizim açıklamalarımızdan da etkilenmiş olabilir. Sosyal medyadan etkilenmemek lazım. Damien da patladı. Sonra büyük resme bakarsanız, gerek olmadığını görebilirsiniz. Derbiden sonraki hakem tartışmalarına üzüldüm ama hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İnşallah galibiyetlerin devamı gelir." diyerek sözlerini noktaladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (28)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mezarci13 Ocak 2020 12:12

    Bunlar tam mezarcı olmuş yıllarca ailensinin devleti soyup soyduğunuda konuşsana siyaset yapacaksan gir meclise takımlar üzerinden taraftarları kışkırtmaya çalışmaya sana bu aklı kim verdiyse söyle o ağababalarına eski TÜRKİYE yok birilerinin uşağı gelmiş burada devlete baş kaldırtmaya çalışıyor bunu Fenerbahçe taraftarı yemez koçum...

  • Emekci13 Ocak 2020 12:05

    Bir ülke düşünün, asgari ücret aylik 2200 tl, yani 350 dolar. Bu ülkedeki avrupada tur bile geçemeyen kulüpte minimum futbolcu ücreti yillik 1.000.000 tl yâni 200.000 dolar ve bu kulübün ilk 11inde sadece 3 tane türkiye vatandaşı var. Işin asıl ilginç tarafı bu kulübün başında ülkenin en büyük holdinginin veliahtı var ve kulübün maddi durumu felaket olduğu için halktan sadaka istiyor. Vee bu ülke vatandaşları bu kulübe maddi yardımda bulunuyor, sadece forma atkı bilet alarak değil, bildiğin karşılıksız sadaka veriyor. El insaf

  • Dead 13 Ocak 2020 10:31

    Malinlkoç bey okadar win win yaptın tvde soydun milleťi üzerine elması sattın 17ml'a senin taraftarda mal sormuyor nerde bu paralar ulan devlet dediğin Rte senin üyelerinden 2011 de seni kurtarmış fetoyu bahanesiyle birde ben batarsam diğerleride batsın diye TS ye laf atıyor Üzerine saçma sapan fiyatlara futbolcu alıyor 14m ye 1 futbolcu maliyeti nedir aq Bu BECERİKSİZLİKTİR Okadar borca hangi götle girdiyseniz onunla çikın

  • alp13 Ocak 2020 09:44

    BEN TRABZON..BJK,GS.FENER BİLMEM BANA NE ONLARIN BÜTÇESİNDEN...YETER BE...BU KADRA PARA HARCADIĞINIZ,,İNANINKİ BURNUNUZDAN FİTİL FİTİL GELSİN...FALCAONUN PARASINI DEVLET NİYE ÖDESİN..BJK BİR FUTBOLCUYA  NİYE DESTEK OLSUN...R.ERDOĞAN BU YÜZDEN KAYBEDİYOR..

  • A. D13 Ocak 2020 09:17

    Koltuğu sağllamlaştırmak için rakibe sallama bu oluyor görüştük ama Bi sor niye görüştük itiraz ettik ama niye komedi

  • barış yılmaz13 Ocak 2020 08:59

    utanmadan trabzon sırtını devlete dayamıştır nasıl diyebiliyorsun.koskaca bir şampiyonluğu şikeyle aldığınız ve bu kanıtlarıyla ortadayken devlet tarafından örtbas ediliyor ve deliller bile ortadan kaldırılarak şampiyonluk devlet tarafından size haksız bir şekilde veriliyor ve devlete sırtını değil her yerini dayamış fenerbahçe şimdi yavuz hırsız gibi hareket ediyor.pes yahu

  • Adem13 Ocak 2020 08:31

    Feneri yedin bitirdin, başkanlığı da beceremedin, şimdi kalkmış bahane arıyor sun,düş fenerin yakasından artık

  • Başkan muhalefette gibisin13 Ocak 2020 04:39

    Transferler oturduğu yetden para alip gidiyor her sezon yeni takım kuracak kadar transferden 1 bilemedin 2 oyuncu iş yapiyor sonra çikip alt yapi yok şu yok bu önce kendi icraatlarina bak başkan 2 sezon geçti ne yaptın

  • niyetiniz spor değil 13 Ocak 2020 02:06

    bu söylem cok tehlikeli  bu dil yanlıştır bu alğı niye  ne yapmaya calışıyorsunuz amacınız nedir futbolu kullanarak sakın aklınızdan gecenleri yapmaya calışmayın ne olmuş bir zamanlarda fb devlete sırtını yaslamıştır bu dönem dönem değişe bilir ne var bunda ama burda ki alğı farklı yapmayın cekin ellerinizi turk futbolundan siyaseti mecliste yapın coık kendinize güveniyoırsanız 

  • Kaçan Grup13 Ocak 2020 00:39

    Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz.

  • cccihadiyeli 12 Ocak 2020 23:44

    2.6milyon menajerlik ücreti vererek övünüyorsun bu kadar devlete vergisi varmı febenin yok bırak vergiyi üstüne alıyorsun bile sonrada niye bana az verdin diye agliyorsunuz milyarlar çeviren kulüpler 5 kuruş vermiyor üstüne milletin vergisini yiyorsunuz ve ağrıyorsunuz.

  • Kuş avcısı.. 12 Ocak 2020 23:21

    Sende sırtını babana dayamışsın koç. İyi bir ailede doğmak yetenek yada meziyet değil kader. Başarısızlıklarını başka takımlara saldırarak sağa sola laf atarak gizlemeye çalışma. Kendi takımınla ilgilen işine bak..

  • Ne alaka13 Ocak 2020 07:06

    Ailesi onları ilgilendirir, devlet ise hepimizin. Benim paramı spor kulüplerine vermesinler. Vergilerim neden Trabzonspor'a gidecekmiş. Sırf devlet yönetiminde bir sürü Karadenizli var diye takımlarına devlet bakacak değil ya. Çıkarıp kendi ceplerinden yardım etsinler

  • berk12 Ocak 2020 23:08

    Başkan boş işlerle uğraşma.İşine bak.Doğru düzgün transferler yapın.Takım bu senede şampiyon olamazsa taraftarın sana olan inancı azalır.

  • Davut12 Ocak 2020 22:33

    Ali koç başkanlık koltuğuna oturarak başına bela aldı boş işler ile uğraşıcağına iştirakleri ilgilense daha iyiydi

  • Tırt12 Ocak 2020 22:33

    Başkan düşürme kendini iyice sende koç sun ona bakarsan taşın altına sok elini bakalım yıllardır ülkenin kaymağını ben yemedim nihayetinde sen yedin sabancı yedi ts ye gelince ağaoğlu zeki adam yusuf gibi üç tane daha avrupaya pazarlasa adamlara yetiyor senin elinde ne var çok merak ediyorum çünkü ozandan 20 mlyn uero çıkmaz heralde 18 yaş çağında varmı elinde bişe yok elin oğlunda klube 18 yaş kaynıyor beceremiyosan ornek al adamları bari

  • Fb 12 Ocak 2020 22:05

    Fenerin yerine haksız şekilde şampiyonlar ligine Trabzon gitmedimi Fener hep kumpaslarla uğraştı halada şampiyon bizdik diyorlar utanmadan

  • selo12 Ocak 2020 21:44

    Bir ts mi dayamış,alayı dayamış...en büyük fenerrrrrrrrr

  • SsS12 Ocak 2020 21:43

    Helal başkanım.Arkandayız....

  • emekci12 Ocak 2020 21:41

    fenerbahçe çok şanlı, şike yaparken suç üstü yapıldı, avruapaya gitti tapeler ceza aldılar ama olayı Türkiyede Fetö ayağına gargara getirdiler, sütten çıkmış ak kaşık oldular:) Ulan şu yeşillenen tarlaları bile yedirdiniz koyun millete

  • Fb 12 Ocak 2020 22:06

    Kumpasçılardan buda herhalde

  • amanin amanin12 Ocak 2020 21:39

    Yaaa sayın ali koç, bi çek git yawww...ne diyon...

  • Sedrettin Özdemir12 Ocak 2020 21:36

    Başkana helal olsun. Bazılarına iyi ayar verdi. Unutmayın fetö yıkan Fenerbahçele kimse başa çıkamaz. Herkes ayağını denk alsın adam olsun tarafsız olsun.

  • Trapeza13 Ocak 2020 00:41

    Olum trabzonlularla aşıkmı ataysınız la delirdiniz zahar

  • Arif gsli12 Ocak 2020 21:15

    Nediyor bu zengin burjuva. Herkes de koç un çocuğu olunca büyük işler yapacak sandı. Başka rakiplere dil uzatmak ufaklığın alameti. Sayenizde fb taraftarı nın ateşi söndü

  • metro12 Ocak 2020 20:28

    metroda batum üzerinden yabancı alımı dikkat çekiyor...

  • Ante12 Ocak 2020 20:23

    Kulübe o adamları kim üye yaptı herseferinde aynı dalga dümen birde

  • Anti 12 Ocak 2020 20:21

    Doğru 29 boş transfer 30 CUSU yeni geldi stopper ramiye kaç milyon euro ödedin bir şöyle bırak başkan bu işleri adamlar sadece yazıcıyı 18 milyon euro sattılar ellerinde adam zebil sen neyapsin borca soktum win win lar nerede paralar bırak basgan bu işleri batık taşın küçülmedim borcu borçla kapanmaz