E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç suçluyu buldu---

Ali Koç suçluyu buldu

Ali Koç suçluyu buldu
09 Ağustos 2022 - 08:24 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, berabere biten Ümraniyespor maçının ardından yaptığı açıklamada hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun performansını eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında oynadığı maçta ligin yeni ekibi Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu.

Beklenmedik bir sonuç aldıklarını belirten Ali Koç “Ama belki de hayırlı bir sonuç oldu. Eksiklerimizi görmemizi sağladı. Ümraniyespor’u da tebrik ediyorum. Lige yeni çıkmış olmalarına rağmen çok iyi oynadılar. Biz kötüydük. Çok daha iyisini bekliyorduk. Hayırlı sonuç derken şunu da söylemek istiyorum; Hep kazanarak başlıyorduk. Sonrasında kayıplar yaşıyorduk. Belki böyle başlamamız daha iyi olur. Endişe edecek hiçbir şey yok. Buna yol kazası diyelim” dedi.

Karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ile ilgili de konuşan Ali Koç, şunları söyledi:

“Hakem kötüydü. Bence en feci durum oyunun bu kadar durması… Bizim Türkiye’de buna bir çare bulmamız lazım… Hakemin ne olduğunu söylememe gerek yok. Geçen seneden sıkıntısı belli… Bir 90 dakikaya bu kadar hata sığdırmak beceriksizliktir. Bu hakemin performansı kabul edilemez. Her gol sonrası VAR’a gidildi. Aleyhimize çalınan penaltı dışarıdaydı. Ama bugün aldığımız sonucu hakeme bağlamak doğru olmaz. Böyle yaparsak kötü oyunumuza bahane bulmuş oluruz. Ancak bir daha başımıza böyle bir şey gelirse tepkimiz daha farklı olur. Ben bu hakem ile ilgili düşüncelerimi geçen sene söylemiştim.

Yapılan transferler hakkında da konuşan Ali Koç “Transferleri tamamen hocamızın isteği doğrultusunda yaptık. Geldiğinde 4-5 oyuncu istiyordu. Ancak 1-2 ay geçtikten sonra yeni taleplerde bulundu. Bazı fırsat transferleri de yaptık. Transferlerin çoğunu tamamladık. Bir bölgeye daha transfer yapacağız. Ancak bizin camia öyle bir camia ki, her şeyi hocaya bıraksanız eleştiriliyor, yönetim olarak transfer yapsanız eleştiriliyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe:3 - Ümraniyespor:3

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yunus09 Ağustos 2022 16:11

    6.5 milyon yuro ya sörlotu almadılar,,top oynamasını bilmeyen 10 tane orta saha adamı aldılar,,,bu nasıl planlama böyle.

  • acacu09 Ağustos 2022 15:19

    Başkan kusura bakma ama sana baktıkça aklıma Guiza gelmeye başladı.

  • baran09 Ağustos 2022 15:08

    Yani demek istiyor ki o kadar gol kalabalığında bize bir gol daha fazla vermen de hiç bir mahzur olmazdı!  Netice de ben Ali Koç um diyor.

  • baran09 Ağustos 2022 14:38

    Yahu bu ne saçma sapan akıl böyle!  Koskoca holdingin veliahtı biraz ağır başlı mütevazi olur!  Altı üstü top çeviren futbol adlı bir spor yenersin ya da yenilirsin.  Vatan mı kurtarıyorsun?  Olgunluk akıl hikmet  çok başka bir şey. Para ile asla elde edilemiyor.

  • uğur09 Ağustos 2022 12:04

    Hafta içinde Avrupa maçı vardı,,,Barselona ile oynadılar,,çok yoruldular,,maçın berabere bitmesi normal:)))))))))) muhahaaaaaaaaaa

  • HAN09 Ağustos 2022 12:00

    erken basladı  baskan. hayırlısı

  • nedo09 Ağustos 2022 11:53

    Ümraniyespor ile formaları değiştirselerdi daha iyi olurdu.Helal olsun adamlara kısıtlı bütçe ile şahane adamlar almışlar.Jasus ise ağzında sakız,sahanın en iyisi Emre yi bir itti,az kalsın yere düşüyordu,,adam yerli oyuncu düşmanı,,Arda yı Emre ile birlikte oynatmak aklına gelmiyor,,kendi aldığı başarısız adamları oynatıyor,,Fener seyircisi yakında İsmail hoca diye bağırır.

  • burhan09 Ağustos 2022 11:48

    Başkan ayrılsan Fener e faydası olur.Şirketine dön bence.Transferleri kim yaptı,,burada bas bas bağırdık,,Fenere kaliteli santrafor lazım diye,,gittin 10 tane orta saha adamı aldın.

  • yunus09 Ağustos 2022 11:44

    Yaşar kemal,,ofsaytı gol verdi,,,size çalıştı daha ne istiyorsun.Bütün kabahat bende demiyorsun da.

  • ALİ KODUŞ09 Ağustos 2022 10:16

    sOL BEKE ALINAN YABANCIYI HİÇ BEĞENMEDİM.FERDİ DE GÜZEL OYNUYOR FAKAT SONUNU GETİREMİYOR.ORTA SAHADA LİDER BİRİSİ YOKTUR.SANTROFORLAR HİÇ BİRİNDE İŞ YOKTUR.ÜMRANİYE SPORU KUTLARIM.PENALTI OLMASA İDİ FB YENİLMİŞ İDİ.

  • Mucise Reis : )09 Ağustos 2022 10:56

    Bu takım bireysel den öteye gidemez. Herkes sorumluluk faturaısnın kendine çıkması, suçlu ilan edilmesinden korkar oldu. Bireysellerin sırtladıgı Fener değil, takım oyununun hakım oldugu. başarıyı paylaştıkları akdar, suçluluk durumdada takım olarak başarısızlığı kabullendıklerınde olacka. Eski fener, baraşıda/başarısızlıkda takımın derdi. kendi kalesine gol atsan oyuncu, takım oalrak yol atamadık derdi. Şimdi o suçlu, bu suçlu, diğeri başarısız, beriki hatalı. takımda ifşa işfa gidiyor. Ali başkan bu huyunu takımada aşıladı. kmse sorumluluk almak istemiyor, kimse hedef tahtasında hesap veren kişi olmak istemiyor. Hala anlamamışsın. Ali başkan takım birliği ve birlikteliği toplamadan sağ bek, sol bek, hakem, felan filan gitmez bu iş. Başarısızda olsa alkışlanan bir fener vardı stada ayakta taraftarlarca. şuan suçlu bulup, işa olup küfür eden taraftar yaratılıyor.

  • Atilla09 Ağustos 2022 10:13

    Hep suçlu Hakemler ve TFF mi ? Beceremiyorum de kenara ayrıl

  • Mucise Reis : )09 Ağustos 2022 09:20

    Spor işi anlamıyor diye düşünmeye başladım. Hep hatalı ve suçlu bulup, Fenerbahçe klübünü fabrika ve makına dişlileri olarak görüyor. Bit bütün olarak takım olarak olaylara bakamıyor. Sanayicilikten gelen mükemmelliyetçi anlayış ile spor klübü yönetilmez. Bu yaşananlar, hedef göstermeler takım içinde birlik beraberliği bozuyor. Yapması gereken. Sorunlarımız var. şunlar bunlar ama bunları aşmak gerekli. Durumlar ortadai başarıla riçin çalışmamış problemleri açmamız, takım olarak harekt etmemiz gerekli. topla takımı aileleri ile yemekler ver, sohbetler eti seyirci al antremana, seyirciler ile 5 dk maç yap, takım+aileler+klup+taraftar+amıgolar. biz aileyizi aşıla. aile olursan herşeyi aşarsın. ama Ali koç makına gibi davranıyor insanlara. Herkes hep suçlu aramaya başladı. Sen suçlu çıkacaksın, taraftara suçlu x mantıgı yukluyorsun. herşeyde suçlu aranıyor artık

  • Emekci09 Ağustos 2022 09:19

    Herkes kötü ise, bu takımı sen kurdun,sen de kötüsün

  • MeToKo09 Ağustos 2022 09:05

    Sıktın artık başgan

  • Vatandaş09 Ağustos 2022 08:52

    Bir Fener ve Ali Koç klasiği...Hedrkes suçlu tek onlar değil...Hadii yemezler artık,başka kapıya,kaale alan yok sizi,herşey ortada...

  • Muhalif09 Ağustos 2022 08:49

    Başkan; sende hükümet gibisin hep hatayı dışarıda arıyorsun, senle olmuyor artık. Başkaları gelmeli.

  • Bik09 Ağustos 2022 08:35

    FB, geçmişte mahalle takımı olarak bildiğimiz Ümraniyespor ile berabere kalmış. Bu sezonun şampiyonu olacak havasıyla lige başlamıştı.