E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç sorusu Aziz Yıldırım'ı kızdırdı---

Ali Koç sorusu Aziz Yıldırım'ı kızdırdı

Ali Koç sorusu Aziz Yıldırım'ı kızdırdı
31 Ocak 2016 - 16:28 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, Ali Koç'la ilgili soruya çok sert bir cevap verdi...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, " 'Mayıs'ta buradayım' lafını başka anlamda anlayıp başka yere çekmeyin. Ne zamanYargıtay onaylar, o zaman biz de kongre kararı almış oluruz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısından sonra Fenerbahçe Faruk IlgazTesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda buludu.

"DAVA BİTTİĞİ ZAMAN..."
Divanda yaptığı "Mayıs ayında bırakmıyorum. Buradayım" sözlerini açıklamak istediğini belirten Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"O konuşmayı yaparken herkes başkanlıkla ilgili konuşma yapacağımı düşündüğü için, o cümleyi kullandım. Ben ne söyledim, dava bittiği andan itibaren ben kongre kararı alacağım. Dava ne zaman bitecek, Yargıtay'daki dava bizim lehimize onaylandığı zaman. Bu Mayıs'tan önce olursa Mayıs'a kongre koyarız. Mayıs'tan sonra olursa ona göre arkadaşlarla yöneticilerle konuşur, camianın istediği bir döneme koyarız. Onun için ben 'Mayıs'ta buradayım' lafını başka anlamda anlayıp başka yere çekmeyin. Ne zamanYargıtay onaylar, o zaman biz de kongre kararı almış oluruz."

"KARARIM DEĞİŞMEZ"
Aziz Yıldırım, daha önce yaptığı "Yargıtay kararından sonra görevi bırakacağım" açıklamasıyla ilgili kararının değişip değişmediğiyle ilgili bir soruya, "Yok, yok hiçbir zaman da olmaz" cevabını verdi.

"NE KADAR DANGALAK ADAMSINIZ YA"
Öte yandan Yıldırım, bir gazetecinin Ali Koç'la ilgili sormak istediği soruya tepki gösterdi. Toplantıyı bitiren Yıldırım, "Ali Koç'un konuşacak durumu mu var? Sen Ali Koç'u soruyorsun. Ne kadar dangalak adamsınız ya" diyerek salondan çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gasteci!!01 Şubat 2016 08:03

    haberin asıl ders alınacak yani o gasteci olarak geçinen zatın bu hakarete cevap verecek kadar yürekli olamaması.. işte yalaka/yandaş/yalama medyanın hali!!!

  • ergn31 Ocak 2016 21:23

    O ifade ancak kendisine yakışır Aziz efendinin...!

  • erdi31 Ocak 2016 19:53

    ÖLENE KADAR BAŞKAN OL BE,,KİM TUTAR SENİ,,CAVCAV I GEÇECEKMİSİN BAKALIM.

  • timsah1631 Ocak 2016 17:40

    kesin paralelci.adamın abisi vefat etmiş yası var onunla ilgili soru sormak istiyor. o kelime çok hafif. o insan olmadığı için daha başka kelime de söylenebilirdi. yıldırım onun adını öğrenmiştir ama bizler de bilmek isteriz. savcılar hemen soruşturma açmalı

  • Bika31 Ocak 2016 17:39

    Dangalak diyeceğine,bu konuyla ilgili şimdilik konuşmak istemiyorum diyebilirdi. FB'nin başkanlığına gelmiş birinin bu kadar dangalak olmaması gerekir !

  • Hacı 31 Ocak 2016 17:24

    O gazeteci parelel dir fb yıkmaya çalışıyordur savcılar hemen tutuklayip silvriye kapatsinlar katikda vermesinler kuru ekmek yeter