E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç mazbatasını aldı---

Ali Koç mazbatasını aldı

Ali Koç mazbatasını aldı
05 Haziran 2018 - 19:51 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Ali Koç mazbatasını aldı

Fenerbahçe Kulübünün yeni başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Kulübün 2-3 Haziran'da yapılan olağan seçimli genel kurulunda 20 bin 736 geçerli oyun 16 bin 92'sini alarak başkanlığa seçilen Ali Koç'a mazbatası binlerce sarı-lacivertli taraftarın önünde Ülker Stadı'nda verildi.

Kadıköy’e saatler öncesinden gelerek Fenerium Tribünü’nü tamamen dolduran sarı lacivertli taraftarlar, meşaleler yakarak ”Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon”, ”Fenerbahçe Her Zaman Taraftarındır”, ”Büyük Başkan” şeklinde sık sık tezahüratlarda bulundular. Taraftarın sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayan Ali Koç, tribünlerin önüne gelerek sarı lacivertli taraftarları selamladı.

Öte yandan sarı lacivertli taraftarların eski başkan Aziz Yıldırım ve Galatasaray aleyhinde yaptığı tezahüratlara Ali Koç müdahale ederek “Böyle yapmayın arkadaşlar, biz burada yeni sayfa açmak için varız. Bunu yaparsanız bana da saygısızlık etmiş olursunuz” dedi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün elinden mazbatasını alan Koç, Fenerbahçeli taraftarların “Sana aşığız, ille de sen” tezahüratlarına, “Ben de size aşığım, ne derlerse desinler. Annem şaşırdı, söyledikleriniz duyunca. Alışacak o da. Ben de sizinle gurur duyuyorum, bu camianın bir ferdi olduğum için gurur duyuyorum” dedi.

SAHNEYE KAMER KAYA İLE BİRLİKTE ÇIKTI

Ali Koç mazbata töreninde kürsüye kendisini Fenerbahçeli yapan Kamer Kaya ile el ele çıktı. Koç, Kaya’nın elini tutarak tribünleri selamladı. Fenerbahçe Spor Kulübü Yeni Başkanı Ali Koç seçim çalışmaları sırasında katıldığı bir televizyon programında, ailesinin başka takımları tutmasına rağmen kendisini Kamer Kaya’nın Fenerbahçeli yaptığını söylemişti.

Koç ayrıca tören sonrasında Fenerbahçe Doğuş-TOFAŞ maçını izlemek için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'na gideceğini açıkladı. Koç ayrıca basketbolda oynayacakları final serisi sonunda şampiyon olmaları halinde Aziz Yıldırım’ın kupayı kaldırmasını istediğini dile getirdi.

KONUŞMA YAPTI, TARAFTA SESLENDİ

Fenerbahçe'de Ali Koç dönemi resmen başlarken sarı-lacivertlilerin yeni başkanı bir konuşma yaptı. Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ben de size aşığım arkadaşlar, ne derlerse desinler. Annem, söyledikleriniz duydu ve şaşırdı. O da alışacak. Daha yapacak çok işimiz var, bir an evvel başlayalım. Yeni mutluluklar ve övünç için buradayız."

"Ben de sizinle gurur duyuyorum. Ben de bu camianın bir ferdi olduğum için gurur duyuyorum ancak önemli olan icraatler başladıktan sonra ben ve arkadaşlarımla gurur duymanız. İnşallah o yolda da sizin sevginize, beklentilerinize, umutlarınıza layık oluruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum06 Haziran 2018 00:51

    Ali koç siyaseti etkileyen algı operasyonu yaptı aslında.Muhalefetteki partilere ben 20 yıllık Aziz Yıldırım saltanatını sona erdirdim sizde birleşin ve 16 yıllık RTE iktidarını sona erdirin algısı verdi.Yoksa Ali koç için fenerbahçenin hiç bir önemi yok.Valla bir algı ancak bu kadar kimsenin çakmayacağı şekilde yapılır bravo diyorum.

  • Trâkyâli05 Haziran 2018 21:22

    Ali koć iyki varsin

  • taraftar. 05 Haziran 2018 21:00

    Yolun açık olsun başkanım nice şampiyonluklara fenerbahçemizle.çok seviyorum fenerbahçeyi.

  • Mehmet 05 Haziran 2018 20:50

    Ali Koç geldi daha ilk günden yüzde 6 eksiiiiiiiii taraftar bayram ediyor yatırımcıyı öperseler şaşırmam :)

  • ergn05 Haziran 2018 20:26

    Baskette Tofaş şampiyon olacak...Tofaş çok güçlü...Unutun basketi...