E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç, Luiz Gustavo için Marsilya'ya gitti---

Ali Koç, Luiz Gustavo için Marsilya'ya gitti

Ali Koç, Luiz Gustavo için Marsilya'ya gitti
29 Temmuz 2019 - 13:15 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Audi Cup için Almanya'ya gitmeden önce Marsilya'ya uçtu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Luiz Gustavo için kulübü ile pazarlık masasına oturdu.

Art arda açıkladığı transferlerin ardından kısa bir süreliğine durulan sarı-lacivertliler Eljif Elmas'ın Napoli'ye satılmasının ardından tekrar harekete geçti. asistanaliz.com'un edindiğe bilgiye göre Fenerbahçe transfer döneminin başından  bu yana gündemde olan Luiz Gustavo için yeni bir sefere çıktı. Ancak bu seferin diğerlerinden farkı başkan Ali Koç'un direkt devreye girmesi. Fenerbahçe'nin Audi Cup'ta oynayacağı maçları izlemek için Almanya'ya gidecek olan Koç, öncesinde Brezilyalı yıldızın transferini bizzat bitirmek için Marsilya'ya uçtu.  

MAKSİMUM 5-6 MİLYON EURO 
Ali Koç önderliğindeki Fenerbahçe heyeti Marsilya’nın 9 milyon Euro istediği Gustavo için sıkı bir pazarlık yaparak oyuncunun transferi bitirilmeye çalışacak. Teknik direktör Ersun Yanal, 32 yaşındaki Brezilyalı milli futbolcunun alınmasını çok isterken Asisanaliz'in verdiği özel bilgiye göre Fenerbahçe'nin hedefi 5-6 milyon Euro bandında transferi sonlandırmak.
Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo'nun transferini bu görüşmede bitirmek istemesinin en temel sebebi orta alandaki 6 numara eksiği ve Sambacı'nın bir an önce takıma katılıp ligde oynanacak ilk maçta sahada yer alabilmesi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah29 Temmuz 2019 16:41

    Alt yapıda oynayan 2003 doğumlu Ömer Faruk Beyaz devamlı izleyin olağan üstü yetenek 10 numara saf solak sol ayağını raket gibi kullanıyor çok rahat çalımını atıp takımını gol pozisyonuna sokuyor.

  • salim29 Temmuz 2019 16:00

    32 yaşındaki adamı neden alıyorsunuz,,genç mi yok,,,alın Mustafa Yumlu yu,,Türkiyenin en iyi stoperidir,,Mustafa gövdesini bile ortaya koyar.