E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç indirim istedi---

Ali Koç indirim istedi

Ali Koç indirim istedi
14 Haziran 2020 - 18:40 borsagundem.com

Ekonomik açıdan işlerin yolunda gitmediği Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, futbolculardan indirim istedi

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe yönetiminin, futbolcuların maaşlarından yüzde 15 indirim istediği öğrenildi. Kulübün finans işlerinden sorumlu profesyonelleri, pandemi sürecinin futbol ekonomisine etkilerini ve beklentileri anlatırken indirimin zorunlu olmadığı da dile getirildi.

TRABZON MAÇININ HİKAYESİ FARKLI
Fenerbahçe’de altyapı koordinatörü olarak göreve getirilen ancak ligi A takımın başında tamamlayacak olan Teknik Direktör Tahir Karapınar, kendisine güvenenleri mahçup etmedi. Babacan tavırlarıyla çok kısa sürede takımın sevgisini kazanan 53 yaşındaki deneyimli hoca “Ben birçok camiada çalıştım ve iz bırakmaya çalıştım. Burada da iz bırakmak istiyorum. Volkan ve Emre, Fenerbahçe'nin şansıdır. Trabzonspor maçının hikâyesi farklı olacak. O maça göre plan yapacağız” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,30
En Yüksek: 91,00
En Düşük: 86,85
Değişim -0,79 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,37
İşlem Hacmi 218.045.713
Toplam Adet: 2.462.598
Ağırlıklı Ort.: 88,55
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaçan Grup15 Haziran 2020 08:01

    Trabzon “hamsi” spor’u elersek direkt 20’ye gider hisse

  • ekonomist/stratejist 14 Haziran 2020 19:54

    Ali Bey iş adamlığınıza diyecek hiçbir şey yok Türkiyenin önünü açan ve sektörel bazda lider olan bir Koç Holding sahibisiniz. Ancak futbol ile pek yıldızınız barışmadı herhalde ama pes etmeyin sizin gibi bir iş adamına pes etmek yakışmaz mutlaka futbolda da başarılı olacaksınızdır. Fenerin teknik patronluğuna mutlaka futbolculugu döneminde başarıdan başarıya koşmuş ülkemizde elde edilebilecek her ödülü almış ve Abdullah Avcı'nın dahi yıllarca Avrupa kupalarında sıfır çektirdiği Başakşehiri Avrupa'da bizleri en iyi temsil edecek konuma getiren çeyrek finale göz kırpan takıma dönüştüren Okan Buruk'u mutlaka takımın başına getirin. Okan Buruk'un teknik taktisyenliğini beğeniyorum. Yaşlı futbolcuları bir bir gönderin Okan Buruk hocanın eline çöp futbolcu bile verseniz allaya pullaya pırlantaya çevirecektir. Okan Buruk hocanın şampiyonluk yaşamasını kupalarında kaldırmasını ve Avrupa'ya açılmasını isterim.

  • AhmetK15 Haziran 2020 08:23

    İşadamlıgın da laf var buyutmeyın. Kendi sıfırdan alıp neyi becermıs. Dededen ve babadab gelen sistem işliyor. Bu adamdan bi cacık olmaz. He tek artısı, koc ailesinin gorece en yakısıklısı olması, buna artı denirse;) Klup yonetımı oyle kolay degıl,şirkettekı gibş her kapıda acılmıyor. Kısaca buyutmeyın bu adamı, bir cacık olmaz..

  • mehmet 15 Haziran 2020 00:21

    Ali koç gerçekten feneri düşünseydi şirket bu durumda olmazdı..geldi naptı..hiçççç..şu şöyle bu böyle..aynen siyasiler gibi kıvırmalar..senin gibi yaltakçılarda hala destekliyor bu bozuntuları...haydi mertse feneri şirketi gibi yönetsin..zarar etmesine izin vermesin..arkasındayım fenerin zararında desin.....öyle biri yok ne yazık ki..yazık fenerlilere..ağlayın..kendiniz buldunuz böyle adamları..