E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç genel kurulda esti gürledi: Aziz Yıldırım'a çok sert tepki!---

Ali Koç genel kurulda esti gürledi: Aziz Yıldırım'a çok sert tepki!

Ali Koç genel kurulda esti gürledi: Aziz Yıldırım'a çok sert tepki!
25 Haziran 2021 - 19:15 borsagundem.com

Geçen gün Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında, Ali Koç'u ağır eleştirmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'a genel kurulda çok sert cevap verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün olağan seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Geçen gün Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik ağır eleştirilerine cevap veren Koç, "Bu yaptığınız hazımsızlık. Aziz Yıldırım artık haddini aştı. Kendini bilmez açıklamalar, dengesiz, tutarsız, intikam isteği ile bezenmiş tehditkar, çirkin üslup, kibir, parmak sallamalar. İntikamınızı benim başkanlık dönemim bitince alın" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un açıklamalarından satır başları:

"ARTIK KIRGIN DEĞİL, KIZGINIM"

"Ben artık kırgın değilim, kızgınım ve Aziz Yıldırım beni kızdırmanın nelere mal olabileceğini görememiş durumda. Aziz Yıldırım'ın buraya gelmesini çok isterdim. Abdullah Bey ile her türlü lokantaya, sıra gecesine gidiyorsunuz, buraya mı gelemiyorsunuz. Hatta sizin Abdullah Bey ile ne işiniz var, birbirinizin en kutsalına küfür ettikten sonra. Çok isterdim buraya gelme nezaketini ve cesaretini göstermesini. Hep saygı gösterdim! Neden bu saygıyı gösterdim? 2015'ten sonra görüş ayrılıklarımız olmasına rağmen. Buraya 20 yıl başkanlık yapan birine saygı duyarım ama benim için artık bu geride kaldık. Benim için artık sadece Aziz Yıldırım'sınız.

"ARTIK SONUCU HAZMEDİN!"

Aziz Yıldırım, kendini Fenerbahçe'nin sahibi görüyor, hatta üstünden görüyor. Kendinizi böyle gösteriyorsunuz ama artık kulübe zarar veriyorsunuz. 3 yıl önceki seçim sonuçlarını artık hazmetmeniz lazım. Bu yaptığınız hazımsızlık. Aziz Yıldırım artık haddini aştı. Kendini bilmez açıklamalar, dengesiz, tutarsız, intikam isteği ile bezenmiş tehditkar, çirkin üslup, kibir, parmak sallamalar. İntikamınızı benim başkanlık dönemim bitince alın. Bana olan husumetiniz kulübe zarar vermektedir. Koskoca efsane başkan bizi SPK'ya şikayet ediyor.

"BANA FETÖ PROJESİ DEDİNİZ!"

Ortak bir yakınımıza 'Ölmeden intikamımı alacağım' diyormuşsunuz. Yaptığınız özel toplantılarda, benim bir FETÖ projesi olduğumu söylediniz. Yazıklar olsun size. Ben sizinle havada, karada, suda her yerde mücadele ederim ama kulübe zarar vermeyin. Keşke akil insan olsaydınız. Ama sizin ihtiraslarınız bu kulübün önüne geçmiş.

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON KIŞKIRTACAK"

Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Birleştirici olmaya çalışırken... Görünen o ki önümüzdeki sezon her kötü sonuçtan sonra Aziz Yıldırım taraftarı kışkırtacak. İşinize geldiği zaman taraftarı kışkırt, işine geldiği zaman kombineleri iptal et.

"BENİ MAHKEMEYE VERMEZSENİZ ADAM DEĞİLSİNİZ"

Aklında bu kadar gitgel yaşayan kişilerin dengeli hareket etmesi mümkün değil. Mesut Özil'in para ödemedik, ödemedik, oynadığı maç kadar para ödedik. İrfan Can Kahveci... Belge var diyor, hepsini açıklasın, açıklasın ne varsa bekliyorum. Beni mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz.

"YÜZ YÜZE GELECEĞİZ, KAÇMAK YOK!"

Size şunu söylüyorum Aziz Yıldırım, ben sizinle yüz yüze geleceğim kaçmak yok, yüz yüze geleceğiz. Ailemi çok seviyormuşsunuz, sevindim. Ben hariç bütün ailemi çok seviyorsunuz. Herhalde onların size yaptıkları, benim yaptıklarım yanında mukayese edilemez. Beni değil siz, hiç kimse tehdit edemez, bunu aklınıza yazın.

Fenerbahçe'de kongre günü: Başkan Ali Koç ve yönetimi...

 

Aziz Yıldırım'ın Ali Koç ile ilgili sözlerine tepki yağdı

 

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert sözler! Adaylık açıklaması...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 96,90
En Yüksek: 98,25
En Düşük: 94,85
Değişim 1,89 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,99
İşlem Hacmi 359.393.531
Toplam Adet: 3.708.651
Ağırlıklı Ort.: 96,76
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RAMO CANCAN26 Haziran 2021 23:54

    takım dıştan yıkılmış idi şimdi de içten yıkmaya çalışıyorlar.aziz yıldırım belki halkı olabilir fakat tezlerini ortaya koyup başkan adayı olacaksın yada takımım iyiligi için susacaksın.

  • Yorum26 Haziran 2021 21:46

    Çok konuşma şampiyon yap bu takımı yapamıyorsan da bırak ali koç şu bu feriştahı dahi bu takımı şampiyon yapmadan bu takımın başında duramaz fenerbahçe takımı en kötü her üç seneye bir şampiyonluk sığdırmalıdır o borç dediğini de gerekli ortamı oluştur gerekirse SMS gerek banka hesabı neyse işte bu taraftar o borcu kapatır ama siz feneri şampiyon yapın ve fenere sürdürülebilir bir gelecek oluşturun

  • yunus26 Haziran 2021 14:05

    Şimdi Ali Koç un başarı diye transferlerine bakalım,,,serdar dursunu aldı,,neresi başarı bunun,,yakında sezon açılacak daha teknik direktör bulamadı.

  • burhan26 Haziran 2021 14:01

    Aziz Yıldırım 3 yıldır konuşmadı,,Ali Koç un başarısına baktı,,gerçek şu ki,Ali Koç ,3 yıldır Fener e birşeyler veremedi,,başarısız oldu yani,,Ali Koç un hiç konuşmaya hakkı yok.,,,ha Aziz Yıldırım hakaret yaptı ise onu bilemem,,ben eleştiri tarafındayım.Başkanlar birbirlerine nazik,saygılı olmalı.

  • can26 Haziran 2021 12:10

    birini 20 yıl iktidarda tutarsan böyle olur,benden önce diye başlar gerisi vıdı vıdı

  • Antikacı 26 Haziran 2021 11:29

    Aragonesler guizalar kezmanlar josicolar maldanadolar ortegalar yedek anelkalar şovlar daha neler neler şipşak menajer kakakamarı bu adamlara ve menajerlerine ödenen en az 150 milyon euro bu parayı karşılamak için satılan yüzde 40 fb hissesi yetmedi üzerine 600 milyon dolar borç alt yapıdan kazanılan 20 yılda bir semih bu müthiş başarıyı cinler yaptı.

  • Yorum27 Haziran 2021 00:45

    Bi kere aziz yıldırım futbolcu takibi kim iş yapar kim yapamaz bunu iyi yapar kısaca futbolcudan anlar veya bu işi onun için yapan ekip bu işi iyi yapar arada 3 5 futbolcu kötü çıkmış diye aziz başkana laf etmek doğru değil kötü çıkan aldığı futbolcular da ya geldiği takımda çok iyi işler yapmıştır öyle alınmıştır ama kötü çıkmıştır yada kariyerine laf edilmeyecek futbolcuyu getirmiştir ama uyum olmamış istenilen verim alınmamıştır mesela emenike Karabük'e ligin altını üstüne getirdi Karabük tek başına sırtlayan futbolcuydu yaptığı asistleride heseba katarsan fizik gücü tüm bunlar fenere gelmesi için yeterli ayrıca Nijerya milli takım oyuncusu şampiyonluk aldı orada ama fenere uymadı işte mesele hatayı buopendza sını almaz mısın alırsın aziz başkan olsaydı çoktan Bi punduna getirip o imzayı attırırdı benzemayıda alırdı birde yedek iyi bir golcü tamam işte

  • Yorum26 Haziran 2021 22:19

    Aragones kim biliyormusun Bi fenerden önceki kariyerine bak istersen Avrupa şampiyonu ispanya ın antrenörü şimdi Avrupa şampiyonası yapılıyor şampiyon takımın teknik direktörü fenere getirseniz ve guiza guiza deniyor guiza 2008 ispanya gol kralı ve gol kralı olduğu senenin ardından fenere geldi şimdi sende 2020~ 2021 ispanya gol kralını fenere getirseniz oyle göbekten konuşmayacaksın aragones 44 yıl sonra ispanyayı Avrupa şampiyonu yaptı ve fenere geldi Daniel guiza ispanyada 27 gol attı ve fenere geldi hadi sen 25 gol atanı getir messiyi getiremeyeceğin ortada veya 21 gol atanı getirin getiremiyorsanızda aziz başkana laf atmayacaksın gidip Almanya ikinci lig gol kralını getiriyorsunuz birde aziz başkana laf atıyorsunuz adam tabiki dellenir

  • mantık26 Haziran 2021 10:59

    Boş ve deli saçması işler;  Ali Koç ya da  Aziz Yıldırım  çok köklü  ama marka olmamış bir kulüp satın alsa  5 seneye kalmaz  akla hayale gelmez  başarılar kazanabilir.  Mesela Altın ordu,  Eskişehirspor   bu ve pek çok kulüp alt yapılarında müthiş yetenekler bulabilir.  Ama yok ille her yıl 20-25 mil. avro harcayıp  sidik yarışı yapacaklar; sonuç yine hüsran.

  • sidikli26 Haziran 2021 08:32

    2si de sportif olarak başarısız. al birini vur ötekine

  • Yeni Turkiye 26 Haziran 2021 08:27

    15 Temmuz da Başkanımıza nasıl sahip çıktı isek, Aziz Başkana da öyle sahip çıkarız ve çıkıyoruz . Kimse Aziz Başkanı tehdit etmemeli velev ki ima dahi anlaşılacak olsa... Önce Aziz Baskanjn yaptığının mislini yapın sonra kongre kurul vs... Gerisi teferruat...

  • Eski 1 Fenerli 26 Haziran 2021 08:23

    Gezici vandallara destek olup finanse edenleri , Afrika'da ananasların olgunlaşmasını telefonda bahis konusu yapanları unutmadık unutmayacağız

  • Jbt 26 Haziran 2021 00:05

    Ali Koç Başkan diğer büyükler şampiyon...devam etsin inşallah..19 da uzun yıllar takılacaklar..

  • Volkan 25 Haziran 2021 22:21

    Kill Bill filmi gibi olmuş.  Vaziyet alın birazdan ortalık karışacak.