E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç en büyük hatasını açıkladı---

Ali Koç en büyük hatasını açıkladı

Ali Koç en büyük hatasını açıkladı
07 Nisan 2022 - 10:59 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan dobra açıklamalar geldi. Başkan Koç, Mesut Özil'in affından transfer dönemine, Aykut Kocaman kararından Ozan Tufan'ın durumuna kadar birçok konuda önemli ifadeler kullandı.


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kongre üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi ve soruları yanıtladı.

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre Ali Koç, Galatasaray derbisi öncesi Mesut Özil'in affedileceğine dair soruya, “Henüz kendileriyle konuşmadım. Ancak şu anda böyle bir planımız yok. Çocuk oyuncağı değil bu karar. Aslolan Fenerbahçe” yanıtını verip affın gündemde olmadığını kaydetti. İşte Ali Koç'un açıklamaları:

İngiltere'ye gidip kötü dönen bir tek onu gördüm

Watford'un sahibi, ‘Muhtemelen küme düşeceğiz. Ozan Tufan oynamayınca kilo alıyor; oynasın kilo almasın' dedi. Biz de oynatıp değerlendirmek istedik. Ozan'ın nikâh şahitliğini yaptım ama İngiltere'ye gidip kötü dönen bir tek onu gördüm.

Genç oyuncularımız geleceğimiz, onları takıma monte edeceğiz. Başka takımlara göndermeyeceğiz.

Büyük hata yaptık

Göreve geldiğimizde Aykut Hoca ve ekibiyle devam edecektik. Büyük hata yaptık. En büyük hatam geldiğimde hocayı değiştirmekti. Şu anda olsaydı aynen devam ederdim.

‘Finansal Fair Play'de yeni bir sistem gelecek, Şampiyonlar Ligi'ne almama kalkacak ama belli kısıtlamalar olacak. ‘Sizden daha kötü kulüpler var, önce onları inceleyeceğiz' dediler. Bizim durumumuz çok kötü değil ancak çok da iyi değil.

Saran'a sıcak bakıyoruz

Saran Grubu daha az para veriyor ancak yayın gelirinden ortaklık sunuyor. Digiturk'ün ücreti yüksek gözüküyor ama enflasyon farkı vermiyorlar. Üç yılda beİN'in verdiği para çöpe dönecek. Saran'ın teklifine sıcak bakıyoruz.
Temmuz ayında Bankalar Birliği'ne 150 milyon TL'lik ödeme var.

Transfer çok zor

Mevcut gelirlerle transfer bütçeleri çok zor. Kimsenin parayı çevirecek gücü kalmadı. Özellikle Anadolu kulüpleri zor durumda. Hiçbir kulüp oyuncu alamaz.
Futbolda biz kafa kafayız; diğer branşlarda ise zarardayız. Ancak ödediğimiz faizler belimizi büküyor. 4 Fenerbahçe Koleji 16 yıldır zarar ediyordu. Eğitim bizim işimiz değil, beceremiyoruz. Biz aslında Medicana'ya teklif yapacaktık. Bahçeşehir teklif yaptı. Eğer Fenerbahçe Koleji olarak devam edersek, herkes elinin taşı altını koyacak. Herkese indirim olmayacak.
Kenan Evren Lisesi arazisinde ne yapacağımıza 12-18 aya kadar karar vereceğiz.

Pereira güzel bir miras bıraktı

Vitor Pereira bize güzel bir miras bıraktı. Osayi'den sağ bek, Ferdi'den sol bek çıkardı, Zajc'ı sezon başında satacaktık; izin vermedi. Crespo ve Kim transferlerini yaptırdı. Birçok oyuncunun performansı yükseldi. Gençlerin performansı yükseldi, birçok şeyi yaptı ama herkese uymadı. Örneğin Pelkas'ın performansında düşüş yaşandı.

Fenerbahçe'de Löw'den sonra Ali Koç'a bir kötü haber daha!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BUNE ESANANE07 Nisan 2022 16:25

    Takım 3 gün düzgün top oynayınca kahvaltıyı yürekle yapmaya başladı bizim başgan:) :D 

  • Seko07 Nisan 2022 11:41

    Enbüyük hatan başkan olman

  • Mucise Reis ;)07 Nisan 2022 12:07

    Paran var. istediğin her şeyi satın alabilirsin. İtibarlığı satın alamazsın :D onun için başkan olmalı itibarlığı ve ünvanı taşımalısın. İtibar başkanlık sayesinde, takımın başarı ile bir çok yetkili devlet yöneticisi ve organişzasyonda söz sahibi olursun. kişisel ticari işleride bu vesile ile yemekte ayak üstü sohbetlerde vb çözme imkanı bulur konuyu açabilirsin :D bu işler böyle... 

  • Mucise Reis ;)07 Nisan 2022 11:23

    Her istediğini kendi istediğin gibi yaptın. Her olayda da suçlu bulunmak faturanın sana çıkması normal.  A dan z ye personele dahi müdehale ettiğin söylendi. Ama sadece başkasının ataması diye görevden almak yerine, birlikte toplantıla rkurup hangisi takıma ortama ve birlikteliğe destek vermeye verimli olmaya hazır ? diye sormadan adım attın. En büyük hata birlik beraberliğe vurulan baltalaman budur Ali Koç. Ne olurs aolsun her ortamda yapıcı olan eleştirileri dikkate almak, karşıt görüşlede iyi yada kötü bir küçük toplantı yapmak kendi aranızda fikir alış verişi yapmanız önemli. Ne olursa olsun bu birlikteliği ortaya çıkartacaktır. Muhalif cepheyi susturup, gücüne güç katmak en büyük hatandır. Ticarette atmadığın adımları , spor dünyasında attın ve başarısızlık sana yansıdı. Birlik olunca iyi - kötü fark etmez. Başarıda başarısızlık da ortak olur. Şuan tek sorumlu sensin. Kimse kalmadı karşında