E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç: 'Dualarınızı eksik etmeyin...'---

Ali Koç: 'Dualarınızı eksik etmeyin...'

Ali Koç: 'Dualarınızı eksik etmeyin...'
06 Ağustos 2018 - 09:56 borsagundem.com

Lizbon yolculuğu öncesi Benfica maçı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Portekiz temsilcisi Benfica ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Fenerbahçe, Lizbon'a gitti.

Özel uçakla saat 09.30'da Lizbon'a hareket eden sarı lacivertli kafileye Atatürk Havalimanı'ndaki yolcular ve taraftarlar büyük ilgi göstererek destek oldular.

Futbolcular, alandaki futbolseverlerin fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Daha önce zor bir kura çektiklerini söyleyen Ali Koç ise, "Dualarınızı eksik etmeyin" demekle yetindi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emrah.07 Ağustos 2018 00:48

    futbol şansı o gün ve o an fenerbahçenin yanında olur umarım vurduğunuz gol olur umarım fenerbahçe

  • emrah.07 Ağustos 2018 00:44

    Başkanım genç oyunculara başarıya aç ve paraya aç oyunculara yatırım yapın varsın fenerbahçe 2 yıl şampiyon olmasın yaşlı posası çıkmış başarıya doymuş paraya doymuş futbolda isim yapmış futbolculara eşek yüküyle büyük paralar ödemeyin bunun sonu yok para dayanmaz hazıra dağ dayanmaz diyeceğim bu.