E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç: Bielsa’yı getirsem...---

Ali Koç: Bielsa’yı getirsem...

Ali Koç: Bielsa’yı getirsem...
31 Temmuz 2021 - 17:40 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü'nün gerçekleşen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Koç, ülkemizin birçok noktasında çıkan yangınlarından ardından yönetim olarak 250 bin ağaç dikme sözü verdi.

“Son 2-3 gündür canımız çok sıkkın. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir yangın olayıyla karşı karşıyayız. Pek çok noktada aynı anda çıkıyor olması, güneyde rüzgarlı bir döneme rastlaması içimizi dağlıyor. Hem can kaybımız var, yüzlerce yılda oluşmuş bitki örtüsünün kaybı var. Kahrolmuş vaziyetteyiz” diyen Koç, “Bizler sembolik olarak 10 şubemizle 19.070 fidan bağışladık. Bu başlangıç, sadece sembolik. Ben Fenerbahçe olarak şunu taahhüt ediyorum. Biz büyük bir seferberlik yapmamız lazım” ifadelerini kullandı.

VITOR PEREIRA YORUMU
“MHK Başkanı siyah beyaz kravat takıp şampiyonluk kutlamasına gidiyor, kimse bir şey demiyor” diyerek eleştiride bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımın başına getirdikleri Vitor Pereira için de yorumda bulundu.

Futbolda tanıdık bir ismi göreve getirdiklerini belirten Koç, “Bu karardan ötürü içimiz son derece rahat. Biz ne yapsak bir kesim var ki devamlı eleştiriyor. Bielsa dedin de niye bunu getirdin diyorlar. Bielsa’yı getirsem, ‘Bu adam hayatında kupa kazanmadı’ diyecekler” dedi.

“TRANSFER SESSİZLİĞİ SİZİ ÜRKÜTMESİN”
Taraftarların transfer beklentisi hakkında da açıklama yapan Koç, “Hocamız da verdiği raporlarda gidecek oyuncuları belirledi. Bir kısmı paylaşıldı. Paylaşılmayan isimler de var. Bu toplantı bitince kulübe gideceğiz, oyuncu, menajer, kulüp temsilcileriyle görüşmeler yapacağız. Transfer sessizliği sizi ürkütmesin. Bu bilinçli bir adımdır. Hocamız ihtiyaçları belirledi. 3 kesin, mümkünse 4 oyuncunun transferini istiyor” ifadelerini kullandı.

Ali Koç ayrıca isimleri transfer haberlerinde geçen Boupendza ve Vedat Muriqi ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

“YA AŞI OLACAKSIN, YA DA HER MAÇ ÖNCESİ PCR TESTİ OLACAKSIN”
Statlara girişler ile ilgili ya aşı ya da PCR testi uygulamasının getirilmesi gerektiğini dile getiren Ali Koç, “Aşıya teşvik açısından son derece etkili olmuş tebrik etmek lazım. Umarım alınan bu kararlar stattan stada, maçtan maça değişmez umarım her yerde aynı şekilde uygulanır. Biz seyirci yasağına uymaya çalıştık ama gittiğimiz statlarda farklı uygulamalar gördük. Yüzde 50’den yüzde 100’e artıralım bir öneri yapalım ve sadece aşı olanları alalım. Kombine mi maç başı bilet mi çıkalım diyoruz. 34 bin kişi var kombine sahibi son seyircili sezondan. 24 bin kapasitede 35 bin nasıl yapacağız bunları düşündük. Bu sezon nasıl yaparsak yapalım siz kombine sahipleri hiçbir zaman hakkınızı kaybetmeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Ayrılacak derken... Fenerbahçe'de Pereira'dan sürpriz karar!

Ali Koç'tan TFF’ye sert tepki: Ahlaksızlık, acizlik!..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,00
En Düşük: 89,70
Değişim -5,88 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 413.129.518
Toplam Adet: 4.547.901
Ağırlıklı Ort.: 90,84
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)