E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç Aziz Yıldırım'a meydan okudu---

Ali Koç Aziz Yıldırım'a meydan okudu

Ali Koç Aziz Yıldırım'a meydan okudu
22 Şubat 2018 - 06:57 borsagundem.com

Fenerbahçe'de mayıs ayında yapılacak kongre öncesi başkanlık yarışı kızıştı. Başkan adayı Ali Koç, kendisiyle ilgili projesi olmama ve cimrilik gibi ithamlarda bulunan Başkan Yıldırım'a, "Çıkalım FB TV'ye, görüşelim" mesajını verdi

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, Ankara ziyaretinin ardından kongre üyeleriyle Levent'te bir araya geldi, Aziz Yıldırım'a sert sözlerle yüklendi. Koç, "Kazanmak için her yol mübahtır demiyoruz. İyiler de kazanır. Efendiliğimiz korktuğumuzdan değil" dedi.

Sarı-lacivertli kulübün başkan adayı şöyle devam etti: "Başkanımız zamanında 'Başıma bir şey gelirse kulübü kurda kuşa bırakmayalım' dedi. Peki şimdi ben kurt muyum, kuş muyum. Bence başkanımız o zaman benim bu topa girmeyeceğimi düşünüyordu. Onun için beni işaret etti."

Taraftarın kulübün gerçek sahibi olduğunu da vurgulayan Ali Koç, "Bedelsiz üye olaylarında bizi aptal zannediyorlar. Karınlarından konuşuyorlar. Projem yokmuş, benmişim proje. Korkakmışım, cimriymişim. Başkana FB TV'de programa çıkalım diye yazmayı düşünüyorum. Çıkarız istediği yere, görürüz neymiş. Bu kadar basit" dedi. Koç, "Keşke basketboldaki hoca gibi hocayı futbolda da bulabilsek" sözüyle konuşmasını noktaladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KOÇ BAŞKAN22 Şubat 2018 14:20

    FENERBAHÇE ŞAMPİYON.

  • POLAT ALEMDAR22 Şubat 2018 12:00

    aziz yıldırım fenerbahceyi alacağı ihalleler için veya işi için kullanmaktadır.adam mafya gibi fenerbahçeyi ele geçirmiş babasının malı gibi hiç gitmiyor.ali koç a zor verir derim.

  • MURAT BEY22 Şubat 2018 09:14

    GİTSİN ARTIK SU AZİZ YILDIRIM YA ADAMLAR BABALARININ MALI GİBİ YAPISIYORLAR KOLTUKLARA BİR DAHADA KAZI KAZIYABİLİRSEN. DEĞİŞİKLİK HER ZAMAN İYİDİR.