E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç: 2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir?---

Ali Koç: 2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir?

Ali Koç: 2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir?
06 Haziran 2020 - 11:05 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarına tepki göstererek,"Sayın Nihat Özdemir’e soruyorum, 2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir? Kendisi ile istediği her platformda bunu konuşmak, değerlendirmek, tartışmak isteriz" dedi

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in 2010-2011 sezonuyla ilgili yaptığı açıklamalara sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, kulüp televizyonu üzerinden yanıt verdi.

Özdemir'in dün ve bugünkü açıklamalarına tepki gösteren Ali Koç'un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“TFF Başkanı Özdemir, bir erdemlik gösterir ve özür diler diye tüm tepkilere rağmen bekledik”

“Sayın Nihat Özdemir’e şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ediyorum ki bu açıklamaları yaptı. Tüm Fenerbahçelilerin gerçeği görebilmesi açısından Allah’ın lütfu diyebileceğim şekilde içindekileri dışa vurmuştur”

“Özdemir, söz konusu Fenerbahçe’yse nasıl kötü bir zihniyete sahip olduğunu gözler önüne serdi. Bu açıklamayla bizleri kenetlemiştir”

“Fenerbahçe Spor Kulübü’ne kurulan tuzaklar, kumpaslar ortaya çıkmıştır”

“Liglerin başlamasına 1 hafta kala, bir kaos yaratılmak isteniyor. Davamız yaklaşıyor, bu dönemde bu açıklamaları manidar görüyorum. Kurgulanmış bir röportaj mı, bunu bile sorguluyoruz”

“Bu aynı zamanda Aziz Yıldırım’a karşı yapılan bir saygısızlıktır. Eminim ki Yıldırım da bu konuyla ilgili açıklama yapacaktır”

“Kulüp üyeliğinden ihraç, bir sürece bağlıdır. Yönetim kurulunun vereceği bir karar değildir. Ama inanıyorum ki ileriki dönemde ilgili kurullar tarafından değerlendirilecektir”

“Ben şahsen kulübümüzden Nihat beyin ihraç edilmesinin, kendisini çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Hatta şirin gözükmek istediği kesimlere karşı sıcak görünmeyi isteyecektir”

“Fenerbahçe’yi derinden özümsememiş bir insan için ihraç edilmek çok bir şey ifade etmeyecektir”

“En sıkıntılı günde bile, Fenerbahçe hiçbir zaman yalnız değildir”

“Bizim başarısızlığımızda sizin de büyük payınız var Nihat bey”

“Gündemi saptırmak için bizi hedef alması ilk defa olmadı”

“Nihat Özdemir’e soruyorum, 2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir? Beklemenize gerek yok, söyleyin. Top çevirmeye gerek yok”

“Sayın Nihat Özdemir’e ‘Hodri meydan’ diyoruz. Kendisi ile istediği her platformda bunu konuşmak, değerlendirmek, tartışmak isteriz”

“Umarım bundan sonra Fenerbahçe’ye hizmet etmezsiniz”

Fenerbahçe'den Nihat Özdemir'e çok sert tepki

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah 06 Haziran 2020 20:33

    Trabzon uefadan ihraç cezası aldı men edildi. Futbol federasyonu gündemi değiştirmek için fenerbahçe ye saldırıyor. Yakışmıyor bu düşünce ve hareketler federasyon başkanına.

  • Bülent 06 Haziran 2020 16:54

    Trabzon, çünkü şampiyonlar ligine direk katildi

  • Kamil 06 Haziran 2020 20:17

    Merak etmeyin, dava lehte sonuçlanınca o para fenere iade edilecek

  • Anti06 Haziran 2020 14:40

    Avrupa ya kim gitmişse şampiyon odur

  • Hakkı06 Haziran 2020 13:38

    Bu paslı demirin yeri çöplük. Temmuz sürecinde, garip biçimde hep sinsi sinsi fener aleyhine çalıştı, yönetimde olduğu halde. Gerçekte, başka mahfillerin elemanı olduğu, fenerde truva atı olduğu sırıtıyordu.

  • iyide06 Haziran 2020 13:16

    iyide nihat özdemir fb li ve eski yönetici.demek başka birşey var bu işte .ben genede nihat özdemirin başkanlıgı bırakmasından tarafım

  • Velican06 Haziran 2020 14:06

    Sahibi var onun, sahibi ne demişse onu yaptı, yapıyor.

  • Vatandaş06 Haziran 2020 12:38

    Federasyon başkanı Fenerli'dir ve bir kez daha itiraf etmiştir Fenerin şike yaptığını.Saklamaya çalışsalar,eveleyip gevelleselerde olmuştur.Ve en yetkili ağız itiraf etmiştir...Varmı bunun daha ötesi... !

  • Emekci06 Haziran 2020 11:37

    Aziz Yıldırım 2010-2011 sezonunda Fenerbahçeli yönetici, teknik direktör ve futbolcular haricinde birçok yönetici, teknik direktör ve futbolcu ile yüzlerce kez görüşmüş. Şike yapıp yapmadığını bilmem ama rakip takımlarla bu kadar görüştükten sonra o maçların temiz olduğuna beni kimse ikna edemez. Rakip takım futbolcusu teknik direktörü ile ne konuşulur? Ya rüşvet, ya teşvik primi, ya tehdit ya da şantaj.

  • Emrah06 Haziran 2020 12:27

    Fenerbahçe nerede şike yapmış?Nerede alınan yada verilen paralar kendinizi kandırın durun.Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler boşuna hapis yatmışlardır.

  • Kamil 06 Haziran 2020 11:36

    Nihat Özdemir 'in nasıl biri olduğunu herkes kestirebiliyor. Fener in dostu olmadığı da çok ortada. Bu sene fenerbahçe nın önünün kesilmesinde en önde yer aldı. Yapılan her bilinçli hata fenerbahçe 'nin bizi şampiyon yapmayacaklar nasılsa neden çabalıyoruz diye düşünmesine neden oldu. Şimdide şike yapılmadığı yönünde muhtemel karar çıkacak olması, tff ve uefa nın zor durumda kalıp tazminat ödeyecek olmasının önune geçmek için son hamlelerini yapıyor.

  • bilader06 Haziran 2020 11:27

    Tupcu ule besiktas kavgasini mi animsatti bu bana? bir cesit yeni oyun mu kesfettiniz?