E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Edizer doktorluk görevinden açığa alındı---

Ali Edizer doktorluk görevinden açığa alındı

Ali Edizer doktorluk görevinden açığa alındı
09 Ekim 2020 - 13:46 borsagundem.com

Sosyal medyadaki tepki çeken paylaşımları nedeniyle Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulunca hakkında inceleme başlatılan ve sözleşmesi feshedilen Ali Edizer, tabiplik görevinden de açığa alındı.

Ali Edizer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de açığa alındı.

Sosyal medyadaki paylaşımları sonrasında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki başhekim yardımcılığı sözleşmesi feshedilen ve görevinden alınan Ali Edizer'in kadrosu, Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin önerisiyle, Güdül Devlet Hastanesine gönderildi.

Edizer'in, soruşturmanın selameti açısından Bakan Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de el çektirildiği öğrenildi.

Edizer hakkındaki idari soruşturma devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd10 Ekim 2020 00:39

    nası bi ülke olduk yav,şaka mı herşey,dalga mı geçiliyo ,vatandaş her gün nolduğunu anlamaya çalışıyo,dünyaya meteor filan mı çarpacak ne,hayır kimin derdi ne ise çıkıp açıkça söylesin valla kızmacam...sihirli sopamı gerektiğinde kullanıcam,söz...

  • muck09 Ekim 2020 16:29

    Koskoca  sağlık bakanının danışman aldığı kişinin şuan , görevden alınması ne kadar doğal :D Türkiye de yaşıyoruz. Tabipler odasına veryansın edip terör odakşısı diyenlerin, oy aldığı yelere seslerinin çıkmamasıda, ne kadar aciz ve koltuk sevdalısı olduklarını gösteriyor bence. Ki 1 yıl sonra felan ne olur bu adam o zaman seçimlerde görecez...

  • Mucise Reis ;)09 Ekim 2020 16:27

    E hadi bu kişi kendini açıklamaları ile gün yüzüne çıkarttı. Sosyal medya olayın üzerine gitti bu sonuç ortaya çıktı.. Peki ya konuşmasa idi ne olacak tı ? Bu kişileri kurumlara kim alıyor? kim sokuyor? kim destekliyor? bu kişilerin arkasında yüzler, binler, onbinlerce oy ve mürüt var diye..birileri siyasi çıkarı için mi kullanıyor? yani olay burada bitecek mi ? TV lere bakıyoruz hayali olmayan işleri 7/24 tartışıyor, cnalı yayın programı yapıyorlar. Ama bu tip vakaları tv de haberlerde göstermeyenler bile var. Gerçekten hem tarikatlar, hemde haberve bazı habercilerde bu zat gibi atanmış kişiler. O bakımdan sosyal medya iyiki var. hem x tarafı, hem u tarafı görüyoruz. okuyoruz düşüncelerini ve kendi mantığımıza ilim bilim göre olayı kavrıyoruz.

  • lala09 Ekim 2020 14:29

    çalışmadan maaışının 2/3ünü almaya devam edecek. resmen ödül olmuş

  • vatandas09 Ekim 2020 14:08

    adami devletten uzaklastir anlarim da meslegini elinden almak ne...bu adam karilari mal gibi kullanip atan hastalarini koyun gibi sagan orgutlerinin basi da pkk li olan doktorlar kadar buyuk haltlar yemedi..meslekten atmak ne demek...her turlu sapik ve vatan haininin at kosturdugu ulkede cus diyorum...

  • Piskevit09 Ekim 2020 14:37

    Ulan adam sayın cumhurbaşkanımız ve sağlık bakanımızın emri ile görevden alındı. Sen kimsin ki sayın cumhurbaşkanımıza yakışıksız ifadeler kullanıyorsun. Kripto musun olum sen? Umarım senin de inine girer bu devlet.

  • Bika09 Ekim 2020 13:59

    Menzil tarikatının devletin kadrolarına Feto gibi yerleştiğine bir örnek.

  • HALK09 Ekim 2020 21:08

    Bu dünyadan biri olduğu şüpheli blader, Kemalist tarikatı kanunlara uyuyor da bu güne kadarki darbeleri ben mi yaptım.

  • hazin09 Ekim 2020 14:29

    feto doktoları bunun gibi manyaklıklar yapmadı

  • bu dünyadan biri09 Ekim 2020 14:14

    Atatürkçüler devletin anayasasına her şekilde bağlıdır. Tarikat üyeleri ise tarikat şeyhine bağlıdır. Aradaki farkı anlayamayan cahiller var bu ülkede.

  • HALK09 Ekim 2020 14:08

    Kemalist tarikatının da devlet kadrolarına yerleşmesine engel olunmalı.