E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Dürüst istifadan vazgeçti---

Ali Dürüst istifadan vazgeçti

Ali Dürüst istifadan vazgeçti
26 Kasım 2018 - 17:19 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, görevlerinden istifa etme konusunu bir kez daha değerlendirdiğini ve duygusal bir karar verdiğine kanaat getirip "TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım" dedi

Ali Dürüst'ün kamuoyuna yaptığı duyuru şu şekilde:

"Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının ardından oluşan gerilim dolu atmosferin ve adımın üzerinde yoğunlaşan baskının neticesinde TFF'deki görevlerimden istifa ettiğimi açıklamıştım.

Ancak olayları serin kanlı biçimde değerlendirip bu kararımı gözden geçirince duygusal bir karar verdiğimin farkına vardım. Benim TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF'ye güvenim tamdır.

Bu nedenle istifa kararımdan vazgeçerek TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım. Türk futboluna yeni katkılar yaparak Galatasaray'ımı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyururum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emrah26 Kasım 2018 20:51

    Geri gel dediler tahminim yahu milli takımın haline bakın eskiden yurt dışında oynayan futbolcu yoktu milli takım daha başarılıydı şimdi milli takımda oynayan futbolcuların çoğu yurt dışında oynuyor fakat çok zayıf milli takım ben bu işten bir şey anlamadım neden oturursunuz o koltuklarda o da ayrı konu yazık gerçekten milli takıma.

  • By Kemal 26 Kasım 2018 20:15

    Valla istifa ettiğinde de şaşırmıştım açıkcası hayret nasıl oldu da etti onca cezalar verildi sesi çıkmamışken ..senelerdir gs yi yedi bitirdi dışardan yönetime girmeye bile cesaret göstermeyip dışardan yöneticilik yaptı ona buna dağıttılar paraları ..şimdi de şaşırmadım dürüstlük nerde sen de hadi ordan karaktersiz şer..

  • misafir26 Kasım 2018 19:29

    kişilik  meselesi.işimiz gücümüz entrika.sanki çocuk.sen dahil futbolun demiyorum sporun içine ettiniz.artık kendiniz çalın kendiniz oynayın.şu milli takımın düştüğü duruma bakın.

  • A.D.26 Kasım 2018 19:23

    Agzimla konuşmadim ki başka yerimle konuşdum. Agliyacagim diye neremle konusulcagini sasirdim.

  • Ofli26 Kasım 2018 18:23

    Söz almıştır

  • Yusuf Yıldız26 Kasım 2018 17:30

    Sizin kalıbınıza yazık..Bu ülkede laf ağızdan çıkardı bir zamanlar..