E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAli Babacan Twitter'da---

Ali Babacan Twitter'da

Ali Babacan Twitter'da
19 Ekim 2013 - 15:28 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Twitter alemine hızlı giriş yaptı. Saatler içinde binlerce takipçisi oldu

BURAK TAŞÇI - BORSAGUNDEM.COM
Siyaset alemi  Twitter'ı çok sevdi. Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, kabine üyeleri, milletvekilleri, valiler ve diğer bürokratların çoğunun aktif olarak kullandığı Twitter dünyasına hükümetin önemli ismi Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katıldı. Ama bir farkla: Sahtesiyle!
Borsagundem.com olarak Ali Babacan adıyla açılan Twitter hesabına girdiğimizde, "Bugün itibarıyla sizlerle daha yakın iletişim kurabilmek için twitter'a katıldım, adıma açılan sahte hesaplara itibar etmeyin." twitini attığını gördük. Ardından AK Partili vekillerin Twitter'a katılma tebriklerini kabul eden Babacan’ın 2 saatte 3 twit, 42 takip edilen ve 2.470 takipçisi oldu. Takipçi sayısı saniyeler geçtikçe artarken, kulislerde Babacan'ın takipçilerinin sayısının ünlüleri sollayacağı konuşulmaya başladı.
HESAP SAHTE ÇIKTI
Ancak Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın Twitter hesabı olmadığını Başbakanlık Danışmanı İsmail Cesur bildirdi. Cesur şu twitiyle ‘sahte hesabı’ duyurdu: Başbakan Yardımcımız Sn Ali Babacan adına henüz herhangi bir şahsi hesap bulunmamaktadır. @Ali_Babacan adlı hesap sahtedir.
Bu hesaplar dışında herhangi bir Bakanımızın twitter hesabı şimdilik bulunmamaktadır. Sahte hesaplara itibar etmeyin.
BABACAN DİYE MİLLETVEKİLLERİ İNANDI!
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın Twitter'a geldiğini duyan AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar ve Salih Kapusuz hemen tebrik twiti attı. Ancak Başbakanlık tarafından hesabın sahte olduğu açıklanınca, vekiller günün magazin konusu olmaktan kurtulamadı.
Ali Babacan'ın sahte Twitter hesabı:

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)