E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Babacan, oy birliği ile DEVA Partisi'nin Genel Başkanı seçildi---

Ali Babacan, oy birliği ile DEVA Partisi'nin Genel Başkanı seçildi

Ali Babacan, oy birliği ile DEVA Partisi'nin Genel Başkanı seçildi
10 Mart 2020 - 23:49 borsagundem.com

Pazartesi günü İçişleri Bakanlığı'na kuruluş dilekçesini veren Demokrasi ve Atılım Partisi, Kurucular Kurulu ilk toplantısını yaptı. Ali Babacan, oy birliği ile Genel Başkan seçildi.

Ali Babacan'ın 3 aydır ertelediği ve isminin "Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)" olması beklenen yeni partisi dün resmen kuruldu. Demokrasi ve Atılım Partisi, Kurucular Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ali Babacan oy birliği ile Genel Başkan seçildi.

Kurucular Kurulu listesinde 90 isim

Partinin kurucular kurulunda eski AK Parti'li bakanlar Sadullah Ergin, Selma Aliye Kavaf ve Nihat Ergün ile eski AK Parti milletvekilleri, MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye karşı adaylık yarışına katılan Ramiz Ongun, Babacan'ın bakanlığı dönemindeki ekonomi ekibinin de yer aldığı 90 isim bulunuyor.

TBMM'de temsil edilen 11. parti olacak

AK Parti'den istifa eden Mustafa Yeneroğlu listede yer aldığından Babacan'ın partisi TBMM'de temsil edilen 11. parti olacak.

Genel başkan seçilen Babacan ve ekibinin 11 Mart 2020 günü saat 12.00'de Anıtkabir'e ziyaret yapacağı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.11 Mart 2020 09:04

    İNŞALLAH DEVA PARTİSİ İKTİDARA GELİR DE NİSA SURESİ 118_119 AYETLERİNE AYKIRI/ALDATMA VE KANDIRMA İŞLEMİ OLAN ÇOCUKLARIN PİPİ DERİLERİNİN KESİLİP ATILMASINI YASAKLAR BU İŞLEMİ YAPANLARA DA YAPILMASINA NEDEN OLANLARA DA AĞIR CEZALAR VERİR

  • komik11 Mart 2020 08:45

    Böyle biz zamanı beklemiş olmaları çok manidar virüstü falandı filandı derken ekonomik kriz oluşacak  (tabi dünyada olduğu gibi) babacan da bizi bu krizden kurtaracak öylemi yersen. Bu millet sana değil oy günahını vermez....

  • vdt11 Mart 2020 08:33

    bu parti cadı kazanı resmen...izleyip görün...

  • bak hele11 Mart 2020 07:53

    Virüs ortamında piyasaya çıkması ilginç.  Chp nin oyları bayağı bir bölünecek.    BUnları malum medya pompaladığına göre bayağı komik şeyler olacak.  Sözcü ve posta gazetesini saman gibi okuyup  bunların zırvalarını ergen çocuk gibi tekrarlayan aklı gitmiş 60-75 yaşa arası bir güruhun  oylarını Ali Babacan alır.  Bu zerzevat medyası  Cumhurun oylarını bölme amacı taşısa da  tam tersi olacak ve çok güleceğiz.

  • Mili oglu11 Mart 2020 06:45

    Senide görmedikmi sanıyorsun avucunu yala