E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAlex de Souza'nın locası Tolgahan Sayışman'ın---

Alex de Souza'nın locası Tolgahan Sayışman'ın

Alex de Souza'nın locası Tolgahan Sayışman'ın
28 Ağustos 2021 - 08:51 borsagundem.com

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın locası diye bilinen yeri satın alıp, iki yaşındaki oğlu Efehan'ın ismini verdi

Tolgahan Sayışman, Fenerbahçe forması altında efsane olan ve Kadıköy'de heykeli dikilen Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza'nın locası diye bilinen yeri satın aldı. Almeda Abazi ile mutlu bir evlilik sürdüren 39 yaşındaki oyuncu, Alex'in futbol oynadığı dönemde satın aldığı ve ailesinin her maçı takip ettiği yerin yeni sahibi oldu.

545 BİN TL!
Sayışman'ın, locaya 55 bin euro (545 bin TL) ödediği öğrenildi. Oyuncu, Alex'in Kadıköy'de her golünden sonra koştuğu locaya ise oğlu Efehan'ın ismini verdi.

545 BİN TL
Yıldız futbolcunun sarı-lacivertli takımdan ayrılmasından sonra loca karaborsaya düşmüş ve bir dönem Emre Belözoğlu'nun aldığı iddia edilmişti. Böylece geçtiğimiz mayıs ayında iki yaşına basan Efehan Sayışman, Fenerbahçe'nin en genç yaşta loca sahibi taraftarı oldu.

2017 yılında Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019'da oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Çift, 8 Haziran'da kızları Alina'nın dünyaya gelmesi ile birlikte ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı.

"TOLGAHAN 'YAZIK SANA' DEDİ"
İkinci hamileliğinin ilkine göre çok daha zor geçtiğini ifade eden Almeda Abazi, eşinin üçüncü bebeği istediğini fakat doğuma girdikten sonra bu kararından vazgeçtiğini söylemişti. Abazi, "Tolga üçüncü çocuğu düşünüyordu ta ki Alina'nın doğumuna girene kadar. Doğumdan çıkar çıkmaz, 'Sana çok yazık. Kıyamam, bitti. Bir daha zorlamayacağım' dedi. Böylelikle üçüncü çocuk hikayesini kapatmış olduk" şeklinde konuşmuştu.
(Sercan Kısmet /Milliyet)

Fenerbahçe'de 'Alex de Souza' bombası!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)