E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak'tan indirim müjdesi!---

Albayrak'tan indirim müjdesi!

Albayrak'tan indirim müjdesi!
02 Şubat 2016 - 15:38 borsagundem.com

Enerji Bakanı Berat Albayrak, İran gazındaki indirimin vatandaşa yansıtılacağını açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Uluslararası Tahkim Mahkemesi'nin Türkiye'nin İran'dan ithal ettiği doğalgaz fiyatında yüzde 10-15'lik indirim kararı vermesini değerlendirdi. Kararı 'sevindirici bir gelişme' olarak niteleyen Albayrak "geriye dönük indirim kararını halkımıza indirim olarak yansıtmayı düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.

Türkiye İran'dan satın aldığı doğalgazın fiyatı konusunda 2012 yılında açtığı tahkim davasını kazandı. Karar sonrasında, Türkiye'nin 2011-2015 yıllarında İran'dan aldığı doğalgaz fiyatına yüzde 10-15 indirim uygulanması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emin güney02 Şubat 2016 17:52

    yaz aylarında yaparsınız artık indirimi, basın da 1 ay her gün aynı indirimi yazar durur...

  • vatandaş02 Şubat 2016 17:43

    Vatandaşı kandırmaktan, aldatmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

  • ne yazık02 Şubat 2016 16:59

    gaz pahalı değil ki sizin soygun kalemleriniz yüksek. elektrik de aynı % 7 zam dediniz faturalar 2 katına çıktı. hile islamda haramdır, yaptığınız her iş haram. size bir mümin demem ve hayatta güvenmem halbuki müslüman kişi güvenilir insandır.

  • Ömer02 Şubat 2016 16:45

    Kış ayının sonuna yaklaştığımız bu günlerde doğalgaz indirimi olsa ne olacak, marifet kışın başında indirim yapmaktır. Güya doğalgaz indirimi yapılacakmış, vatandaşın doğalgaza ihtiyacının azaldığı bir dönemde indirim olsa ne yazar. Bunlar göz boyamaktan başka bir şey değildir.