E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak: Türkiye artık resmi bir savaşta---

Albayrak: Türkiye artık resmi bir savaşta

Albayrak: Türkiye artık resmi bir savaşta
08 Nisan 2018 - 17:50 borsagundem.com

Zeytinburnu'nda AK Parti İl Kongresi'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak "Türkiye artık fiili değil resmi bir savaşta'' dedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Zeytinburnu'da düzenlenen AK Parti İlçe Kongresi'nde konuştu.

Albayrak şunları söyledi: "Türkiye artık fiili değil resmi bir savaşta. Afrin'de görüyorsunuz öyle değil mi? Biz sadece üç beş tane terör örgütü, çapulcuyla mı savaşıyoruz? Arkasında kimler var görüyoruz değil mi? Savaştığımız bu örgütlerle aynı safta, aynı söylemde, ülkeyi bölmeye çalışan bu partilerin dilini görüyoruz öyle değil mi? Bunu anlatmamız lazım, bu ölüm, kalım mücadelesidir, bu, ülkenin beka mücadelesidir. Bunu her yerde söylüyorum: 'AK Parti Türkiye'nin şah damarıdır, ana omurgasıdır, 81 milyonu kucaklayan, 780 bin kilometrekareyi kucaklayan tek partidir. Türkiye'de herkesi kucaklayan, başörtülüsünden başı açığa, her inanç gurubundan herkesi kucaklayan tek partidir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika09 Nisan 2018 14:04

    OHAL kalkmasın diye siyasi iktidar çok uğraşıyor, ileri demokrasi söylemlerinden vazgeçmiş görünüyorlar.

  • ahmet yemez09 Nisan 2018 11:16

    hayirdir , Turkiye degilde iktidar da rekor sure nasil kalırızı savasi var gibi

  • memo4509 Nisan 2018 09:16

    nedeyon???

  • Savaş09 Nisan 2018 08:55

    Ülkede 4 senedir bi sıkıntı varsa bunun sebebi koltuk koruma sevdasidir. Koltuk için Koca ülkenin ateşe atılmasıdır. İnsaflı bunyeler ne dediğimi anlar, gerisi de ne desen anlamaz. Allah cehaletten, gördüğünü anlamamaktan herkesi korusun.

  • Ger09 Nisan 2018 08:41

    Türkiye savaşta değil, sizin uydurmaniz, bu biiiiir. Eğer cidden savaştaysa bu savaşa kimin soktuğu da bellidir bu ikiiiii. Bu savaş dediğimiz şeyde ülkemizin kayıp ve şehirlerinden de bu savaşı başlatan kimse o sorumludur, bu da üüüç.

  • Cezmi08 Nisan 2018 22:23

    hey altta yazanlar gerçekler acıdır işinize nasıl gelirse öyle siyesetçi bekliyorsunuz ama elimizde bu var.Tükiyede hükümet eden Akp ...2019 da seçimleri bekleyin

  • Demo08 Nisan 2018 22:16

    Pesco'su, Nato'su ne işler çeviriyor, Türkiye'ye ne tezgahlar kuruyor göremeyenlere yazık, yazık..Avrupa'sı ,Amerika'sı, Yunan'ı, Rum'u ... 100 yıldır aynı plan, amaçları ortak. Göremeyenlere yazık. Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın.. Anlayamayana yazık..

  • misafir08 Nisan 2018 21:59

    sayın bakan doğru söylüyor türkiye cumhuryeti kuruldu kurulalı bizde şavaş hiç bitmedi ki bazı kesim bunu idrak etmedi etmekte istemiyor yorumlara bakıyorumda bizde düşman cok ne gerek başkasına yıllarca kılık kıyefetle kürt türkle sağcı solcuyla uğraştılar ne bir ilim ne bir bilim yaptılar anca boş boş kunuşmakla zaman geçirdiler

  • Selahattin abi08 Nisan 2018 21:28

    Nasıl söylemler bunlar,Sırf 2019 koltuklarınız için insanlarımızı ayrıştırmaktan bıkmadınız,nasıl bir siyaset anlayışınız var sizin.Hiçbir lider savaş söyleminden rant devşirmemeli.Size sadece Savaş mı Barış mı diye sorsak cevabınız eğer savaş ise size söylenecek birşey yok.Bu soruya Barış diye cevap verenlere vatan hainliği damgası vurmak ne kadar kötü bir ayrıştırma.Siz bu akıl ile herkesi kucaklıyoruz diyorsunuz ya kendinizi kandırıyorsunuz.Yazık..

  • Levent İleri08 Nisan 2018 22:34

    Bravo Selahattin abi. Yorumunuza aynen katılıyorum. Bunlar her olayda sadece oy olmak için karar veriyorlar

  • BBB08 Nisan 2018 19:00

    SAVAŞI KİM ÇİKARTİYORSA ONUN TARAFTARLARI SAVAŞA GİTSİN

  • Kimleri kucakladığınızı biliyoruz08 Nisan 2018 18:02

    Muhafazakarım, beni bile kucaklamıyorsunuz. Hele ki 81 milyonu hiç kucaklamıyorsunuz. Kimleri kucakladığınızı aklı başında ve cahil olmayan herkes biliyor.

  • fafa08 Nisan 2018 18:02

    Ne demek istediniz anlamadım.Resmi bir savaşsa ,bu savaş aynı zamanda fiili bir savaştır.Resmen savaş ilan edip de asker evde mi oturuyor?Konuşmak için ,konuşmak;boş durma da bir şeyler söyle.