E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak müjdeyi verdi: Düzenleme yapıldı sınav açılacak---

Albayrak müjdeyi verdi: Düzenleme yapıldı sınav açılacak

Albayrak müjdeyi verdi: Düzenleme yapıldı sınav açılacak
31 Mayıs 2019 - 02:45 borsagundem.com

Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Albayrak, Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı sınavlarını açabilmek için gerekli yasal düzenlemenin yapıldığını duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kurum içi Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı sınavlarını açabilmek için gerekli yasal düzenlemeyi yaptıklarını bildirdi.

Albayrak, Twitter hesabından Bakanlık personeline sınav ve atama müjdesi verdi.

Kurum içi Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı sınavlarını açabilmek için gerekli yasal düzenlemeyi yaptıklarını kaydeden Albayrak, "Hazine ve Maliye Bakanlığımızın çalışanlarının 7 yıl gibi uzun bir süredir beklediği bir müjdeyi paylaşıyoruz. Kurumda 3 yıl çalışmış olan, lisans düzeyinde eğitimi olan tüm arkadaşlarımız, öğrenim ve yaş şartı aranmaksızın, bu sınava girebilecek. 5 yıl içinde 2 sınav gerçekleştireceğiz." ifadesini kullandı.

Albayrak, müfettiş yardımcıları için de bir müjde verdiğini belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Vergi Denetim Kurulu bünyesinde yeterlilik sınav süreçlerini tamamlayarak vergi müfettişi olmaya hak kazanan müfettiş yardımcılarının büyük bir bölümünün atamasını gerçekleştiriyoruz. Atamalara ilişkin işlemleri Bakanlığımız bünyesinde tamamladık ve Resmi Gazete'de yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığına gönderdik. Verdiğimiz iki sözü de yerine getirdik. Tüm arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun."

YENİLENEBİLİR ENERJİ MESAJI

Bakan Albayrak, Milli Enerji ve Maden Polikasıyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Milli Enerji ve Maden Politikamız ile başlattığımız, yenilenebilir enerjide yerli üretim hamlemiz dolu dizgin devam ediyor. 2. Rüzgar YEKA ihalesi, cari açığımızın düşmesine, yerli üretimimizi artırmaya ve fiyatların düşmesine katkı sağlayacak başarılı bir sonuç ile tamamlandı" açıklamasında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah31 Mayıs 2019 23:45

    Staj mağdurlarının durumları ne olacak?borçlanma hakkı istiyoruz 18 yaşında meslek lisesinde okudum yazın staj yaptım maaşta aldım fakat sigorta başlangıcı sayılmıyor fakat bayanların staj borçlanma hakkı var eğer eşitlik varsa erkek ve kadın eşit olmalı doğrusu budur sayın bakanım.

  • ersan31 Mayıs 2019 18:37

    sayın .bakanım..KAYYUM ATAYAK:ASYAB:HİSSİNİALAN:KÜÇÜK YATIRIMCILAR.olara.sayenizde.::UZMAN:OLDUK:İFLASETMEKLE:hayırlı.kandiller.ERSAN