E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak: Arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız---

Albayrak: Arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız

Albayrak: Arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız
02 Kasım 2018 - 20:05 borsagundem.com

Bakan Albayrak Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İnşallah, adımlarımızı güçlendirerek sürdürecek ve ekonomide dengelenme süreciyle arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız." ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, otomotiv, mobilya ve beyaz eşya sektörlerinin dernek temsilcileriyle bir araya geldi.

Albayrak toplantının ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. 

Albayrak, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Konut-Der, Otomotiv Sanayicileri Derneği, Mobilya Sanayicileri Derneği ve Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği yönetimleri ile bir araya geldik. Enflasyonla Topyekun Mücadele programı için ilan edilen desteklerin, KDV ve ÖTV indirimlerinin sektörlere etkilerini değerlendirdik. Tüm indirimlerin fiyatlara yansıtılmasının bizzat takipçisi olacağımı söylemiştim. Bugün gördüğümüz tablo ve vatandaşlarımızın teveccühü bizleri memnun etti. İnşallah, adımlarımızı güçlendirerek sürdürecek ve ekonomide dengelenme süreciyle arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız." ifadelerine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • saf saffet03 Kasım 2018 17:39

    herşeyden önce algı yaratmak için el hareketini artık bırakmalı.itici olmaya başladı.ekonomi rakam demek.yeni dönemde halk çok şey bekledi .nitekim de Sayın Cumhurbaşkanımız iyi bir adımla başlamak ve devam etmek istedi.ne yazıkki ekonomi bakanı , enerji bakanı ve kendisinden çok umutlu olduğumuz ne yazıkki son hamleleriyle tarım bakanı..çok büyük hüsran yarattılar.hele ekonomi ve enerjideki başlangıçta yapılan yıkım *tahribat zamları zaten halktan bu yeni dönemi bitirdi.nasıl bir danışman grubu ki böyle yıkıcı bir zammın ülkeyi nasıl bir hale geitreceğini düşünemediler.*mi*?bu üç hayati bakanlıkta çok acele ve radikal bir değişim artık elzem oldu.hele ekonomi bakanlığı ..sayın babacan ne kadar kıymetli olduğu ortaya çktı ..piyasalar ne yazıkki yeni dönem ekonomi bakanına güvenmiyor .sanırız onuda başarısız kılan böyle bir enerji zammı yaptıran danışmanları oldu.

  • Mustafa03 Kasım 2018 00:14

    Ya siz ülke batsa mutlu olacaksınız? Sevinç’iniz kursağınızda kaldı.

  • emre02 Kasım 2018 23:01

    sen hangi memleket de yaşıyorsun acaba ? millet parasızlıktan pahalılıktan kıvrım kıvrım gidiyor seni görende çok işler yapmış memleketi uzaya çıkardınız sanacak. ya sizin hiç Allah dan korkunuz yok mu ? memleket yalan dolanla yürümez haa...

  • Matrix02 Kasım 2018 21:57

    Kardeşim ne adımlarmış 17 yıldır Ata Ata bitiremediniz sayenizde piyasanın çarşı pazar market elektrik su doğalgaz kısacası vatandaş bitmiş okeye dönüyor siz hala havanda su dövün bakalım