E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak ailesine hakarete tutuklama---

Albayrak ailesine hakarete tutuklama

Albayrak ailesine hakarete tutuklama
02 Temmuz 2020 - 14:19 borsagundem.com

Bakan Albayrak ile ailesine yönelik sosyal medyadaki hakaret içerikli paylaşımlara ilişkin yurt genelinde gözaltına alınan 16 kişiden biri tutuklandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, sosyal medyada 4’üncü çocuklarının dünyaya geldiğini duyurduğu paylaşımın ardından yapılan hakaret içerikli paylaşımlarla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Bakan Albayrak ve ailesine yönelik paylaşım yapıp, kişi ya da kurumları hedef gösteren hesaplara yönelik yapılan çalışmada 35 hesap yöneticisi tespit edildi. Bunlardan 16’sı, yurt genelinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 5’i, polisteki ifadelerinin ardından, 1’i çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 1 kişi ise tutuklandı. 9 kişinin ise adli işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Tespit edilen hesap yöneticilerinden 4’ünün yurt dışında bulunduğu tespit edilirken, diğer 15’inin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise sürdüğü kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)