E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak ailesine hakaret eden kişi gözaltına alındı---

Albayrak ailesine hakaret eden kişi gözaltına alındı

Albayrak ailesine hakaret eden kişi gözaltına alındı
30 Haziran 2020 - 20:13 borsagundem.com

Bakan Albayrak ve eşine sosyal medya üzerinden hakaret eden E.B. isimli kişi gözaltına alındı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak hakkındaki hakaret içerikli paylaşımı tepki çeken E.B. isimli kişi Mersin'de gözaltına alındı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ın dördüncü kez çocuk sahibi oldu. Bakan Albayrak mutluluğunu kişisel Twitter hesabından duyururken, bir kullanıcı, Albayrak'ın bu mesajının altına hakaret içeren bir paylaşımda bulundu. Tepki çeken paylaşımı yaptığı tespit edilen E.B., Siber Suçlarla Mücadele Daire Ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sorgusu süren E.B.'nin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş29 Ekim 2020 11:52

    adamı sevmeye bilirsin partiyi sevmeye bilirsin ama aile kutsaldir..aileyi bu tür şeylere sokmamak lazim..simdi diceksin sen seviyomusun sevmiyorum..

  • A. A.30 Haziran 2020 20:40

    Memlekette şerefsiz çok. Siyasi eleştiri ile hakareti birbirinden ayıramayan özürlüler, hainler çok. Cezalarını çeksinler.

  • Y. Öz01 Temmuz 2020 08:04

    Sadece şerefsiz olsalar iyi, hainlik mertebesinde bir çoğu. İngilizler ülkeyi işgal etse postallarını yalayacaklar neredeyse...